1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emeklilere Son Dakika Kasım ayı müjdesi Duyuruldu! Bu ay Milyonlarca emekliye 750 TL ödeme yapılacak
Emeklilere Son Dakika Kasım ayı müjdesi Duyuruldu! Bu ay Milyonlarca emekliye 750 TL ödeme yapılacak

Emeklilere Son Dakika Kasım ayı müjdesi Duyuruldu! Bu ay Milyonlarca emekliye 750 TL ödeme yapılacak

Emekli vatandaşlara Kasım ayı ödemesi başladı. Milyonlarca Emekliye verilecek olan 750 TL destek ödemesi için hesaplarınızı kontrol edin. İşte ayrıntılar...

A+A-

Emeklilere Kasım ayı müjdesi! Bu ay emeklilere 750 TL ödeme yapılacak
Emeklilere Kasım ayı ödemesi başladı. Emeklilere verilecek olan 750 TL destek için hesaplarınızı kontrol edin. İşte ayrıntılar

Emekli yurttaşlara bankalar tarafından verilen promosyonun kasım ayı ödemeleri hesaplara yatmaya başladı. Daha önce emekli maaşı harici bir bankadan Emekli promosyonu almadıysanız ve 3 senedir herhangi bir bankaya promosyon müracaatsu yapmadıysanız kasım ayı ödemeleri hesaba yatmaya başladı.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapmış olduğu duyuruda emekli olan kişilerin ödemeleri almaya başladığını söyledi. Emekli maaşınızı bu bankaların herhangi birine taşıdıysanız ve 3 senelik taahhüt verdiyseniz, bankadan 750 TL'ye kadar emekli promosyonu alabileceksiniz.

Bankalar üstünden alınacak olan emekli promosyonları kişilerin maaşlarına göre verildiği için ne kadar maaş alıyorsanız o kadar emekli promosyonu sizleri hibe olarak yatacaktır. Emekli maaşı hesabınıza yatacak olan bu parayı arzu ettiğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Emekli promosyonu ne kadar verilmekte?

İlk olarak SGK ile Ziraat Bankası antlaşması sonrasında ortaya çıkan ve yaklaşık 4 buçuk senedir emekli olan müşterilere SGK destekli olarak ödenen emekli promosyonlarında en yüksek limit 750 TL olarak bilinmekte. Almış olduğunuz emekli maaşına göre verilecek olan bu ödemelerde 750 TL ödeme alabilmeniz için 2500 TL ve üstünde emekli maaşınızın olması gerek.

1500 TL'ye kadar emekli maaşı alan kişilere 500 TL'ye kadar emekli promosyonu verilirken 1500 TL ve 2500 TL arasında emekli maaşı alan müşterilere 625 TL 2.500 TL ve üstünde emekli maaşı alan kişilere ise kamu bankalarından 750 TL'ye kadar en yüksek limit Olarak emekli promosyonu verilmektedir.

Sizlerde bankalar üstünden emekli promosyonu almak istiyorsanız müracaatınızı yapabilir ve müracaat sonrasında bir ay sonra emekli promosyonu alabilirsiniz. Emekli promosyonu her 3 senede bir verilmektedir. Sözleşmeniz üç yılı doldurduysa tekrardan müracaat yapabilir ve tekrardan 3 senelik yeni bir protokol yaparak 750 TL'ye kadar emekli promosyonu alabilirsiniz.

Emekli olan kişilere promosyon haricinde Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank emekli nakit avans limitleri  ödüyor. Kamu bankalarından emekli maaşı alan kişiler bankaların mobil uygulamaları na girerek kredili mevduat hesabı müracaat yaparak artı para müracaatında bulunabilir ve 10.000 TL'ye kadar kendi kredi notuna göre verilecek olan bu limitlerde para alabilir. Banka şubelerinden ve bankaların web siteleri üstünden bu paraları nasıl alabileceğiniz hakkında bilgi alabilir ayrıca emekliler için yapılan özel kredi kampanyalarını neler olduğunu öğrenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.