1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emeklilik maaşı 2000 TL üzerinde olan vatandaşlara duyuruldu! 10.000 TL ödeme herkesin hesaplarına yatırılıyor
Emeklilik maaşı 2000 TL üzerinde olan vatandaşlara duyuruldu! 10.000 TL ödeme herkesin hesaplarına yatırılıyor

Emeklilik maaşı 2000 TL üzerinde olan vatandaşlara duyuruldu! 10.000 TL ödeme herkesin hesaplarına yatırılıyor

Emekli maaşı 2000 TL üstünde olan kişilere duyuru yapıldı, 10.000 TL ödeme hesaplara yatıyor. Emekli olan kişiler 2000 TL üstünde maaş alıyorsa 10.000 TL alabilecek.

A+A-

Emekli maaşı 2000 TL üstünde olan kişilere duyuru yapıldı, 10.000 TL ödeme hesaplara yatıyor. Emekli olan kişiler 2000 TL üstünde maaş alıyorsa 10.000 TL alabilecek.

Para ihtiyacı olan emekliler için yapılan Bu kampanyada nakit kampanyasına katılmak isteyen kişiler 10.000 TL ödeme almak istiyorsa emekli maaşı üstünden hemen işlem yaparak bu parayı alabilir. Emekli olan kişiler 10.000 TL ve üstünde emekli maaşı üstünden alacakları nakit kampanyasına katılmak için kendi bankalarından müracaat yapmaları gerekmektedir. Acil Para ihtiyacı olan emekliler kendi maaş almış oldukları banka şubelerinden istedikleri zaman Kredi notu düşük olsa bile nakit kampanyalarından yararlanabiliyor. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank emekli maaşı 2 000 TL üstünde olan yurttaşlara 10.000 TL ödeme yapacağını duyurdu. 

Emekli maaşı 2 000 TL ve üstünde olan kişiler Bu bankalar üstünden nakit kampanyasına katılmak için emekli maaşlarını alması şarttır. 2000 TL ve üstünde emekli maaşımız varsa Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üstünden yapılan 10.000 TL 36 ay vadeli destek kampanyasına katılabilir ve ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Emekli maaşı üstünden alacağınız bu nakit kampanyasına müracaat yapmak istiyorsanız bankaların mobil uygulaması üstünden işlem yapabilir ve banka şubelerine gitmeden İstediğiniz zaman ödeme alabilirsiniz. Emekli maaşı üstünden alabileceğiniz bu kampanyaya katılacak olan kişiler bankaların düşük faiz oranları ile işlem yapacakları için ihtiyaç kredisi kullanacaklar ve 10.000 TL'ye kadar kullanmış oldukları ihtiyaç kredilerinde 36 ay vade ile kredi ödemelerini yapacaklar. 

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapmış olduğu yeni kampanyalar ile beraber yurttaşlara hızlı bir biçimde kredi onayı verecek. 10.000 TL üstünde de ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler belirtilen koşullara uygun olması halinde hemen onay alabilecek. Kamu bankaları 200 000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi vermeye devam ediyor.

Ziraat Bankası vakıfbank'ta Halkbank üstünden 2000 TL ve üstünde emekli maaşı alan kişiler 750 TL'ye kadar emekli promosyonu da alınabilmektedir. Daha önce bankalardan Emekli promosyonu almadıysanız hemen bankaya müracaat yaparak maaşımız ile beraber 750 lira emekli promosyonu çekebilir 3 yıl banka değişikliği yapmazsınız bu parayı geri ödemezsiniz. Emekli maaşınızı özel bankalar tarafından alıyorsanız kendi emekli maaşı almış olduğunuz bankanın internet bankacılığını kullanarak daha yüksek limitli ödemeler alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.