1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emeklillere Büyük Müjde Geldi, emekli maaşınız üzerinden 3000 TL ödeme alabilirsiniz.
Emeklillere Büyük Müjde Geldi, emekli maaşınız üzerinden 3000 TL ödeme alabilirsiniz.

Emeklillere Büyük Müjde Geldi, emekli maaşınız üzerinden 3000 TL ödeme alabilirsiniz.

Emekli vatandaşlara 3000 TL'ye kadar ödeme yapılacağı müjdesi. Emeklilere 3000 TL ödemeler bankalar üstünden yapılacak.

A+A-

Emekli olan kişilere 3000 TL'ye kadar ödeme müjdesi geldi. Emekli kişilere 3000 TL ödeme bankalar üstünden yapılacak.

Emekliye yapılacak 3000 TL ödeme Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üstünden duyuru yapılarak ödenmeye başlandı. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üstünden emekli maaşı alıyorsanız 3000 tl ye kadar nakit avans limiti müracaatsunda bulunabilir ve onaylanan nakit avans limitini artı para olarak arzu ettiğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üstünden emekli maaşı alan kişiler 3000 TL ve üstünde nakit ihtiyacı var ise bankadan mobil uygulamayı kullanarak ihtiyaç kredisi müracaatsu yapabilecek.

Sadece emekli maaşı hesabınız üstünden alacağınız bu parayı müracaat yapmadan alamıyorsunuz. Başvuru yaptıktan sonra artı para olarak sizin hesabınıza yatacak 3000 TL 12 ay vadeye kadar bölünebilecek ve geri ödemesi yapılabilecek. 

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank emekliye 3000 TL ödeme
Ülkemizin kamu bankaları olan Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank 3000 TL'ye kadar hızlı bir biçimde ödeme olanağı sunuyor. Emekli olan kişilere verilecek 3000 TL mobil uygulama aracılığıyla artı para müracaatsu yapılarak kendi emekli maaşı hesabınıza alınacak. 

Emekli maaşı alıyorsanız mobil uygulamaya girerek artı para müracaatsunda bulunabilirsiniz. Yapmış olduğunuz müracaat 5 dakika içerisinde değerlendirilecek ve size hızlı bir biçimde sonucu söylenecektir. Emekli maaşı alan kişiler ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsa Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üstünden yüksek limitli ve maaşın en az 20 katına kadar ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi kullanabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.