1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emekliye 2100 TL Destek Ödemesi yapılacak! Sene sonuna Kadar Başvuru Yapmayı Sakın Unutmayın!
Emekliye 2100 TL Destek Ödemesi yapılacak! Sene sonuna Kadar Başvuru Yapmayı Sakın Unutmayın!

Emekliye 2100 TL Destek Ödemesi yapılacak! Sene sonuna Kadar Başvuru Yapmayı Sakın Unutmayın!

TEB Emekli Bankacılığı Dünyası sene sonuna kadar emekli maaşını TEB’e taşıyan milyonlarca emekliye 2100 TL’ye kadar destek ödemesi veriyor. İşte müracaat ayrıntıları…

A+A-

TEB Emekli Bankacılığı Dünyası sene sonuna kadar emekli maaşını TEB’e taşıyan emeklilere 2100 TL’ye kadar destek ödemesi veriyor. İşte müracaat ayrıntıları…

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca TEB’den almayı taahhüt eden ve en az 2 adet otomatik fatura talimatı bulunduran emekliler 1800’ye varan promosyon kazanıyor. Ayrıca TEB’den ilk defa kredi kartına başvuran emekli maaş müşterileri, onaylanan kredi kartlarıyla kampanya kapsamında her ay 100 TL ve üzeri market ve sağlık alışverişinde %20 indirim, ayda en fazla 50 TL, 6 ay boyunca en fazla 300 TL indirim kazanıyor. Böylece emekli maaşını TEB bankasına taşıyan emekliler toplamda 2100 TL geri ödemesiz destek kazanıyor.

İşte emeklilerin maaşlarına göre TEB’den alabileceği promosyon tutarları;
Emekli olan kişilere sürekli olarak yeni kampanya fırsatları verilmektedir. Bununla beraber bazı bankalar yeni kampanyalarını yayınladı.

pronmms.png

Emekli olan müşteriler emekli maaşlarını aldıkları bankalar üzerinden 200.000 TL’ye kadar kredi alabilecekler. Bu kredilerden yararlanmak isteyen emekliler kimlikleri ile beraber bankaların şubelerine gidebilecekler.

İhtiyaç kredisi müracaatları için 36 av vade ile işlem yapılacak ve kredi kullanmak isteyen kişilerde belirli şartlara uydukları zaman ilk taksit ödemelerini 3 ay erteleyebilecekler.

Bununla beraber bankaların sunmuş olduğu bir diğer kampanya ise 750 TL ve üzeri emekli promosyonlarıdır. Eğer 3 yıl maaşınızı taşımazsanız bu parayı geri ödemezsiniz. Bankların yapmış olduğu kampanyaları öğrenmek için resmi sitelerini ziyaret edebilir ve şubelerine gidebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.