1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emekliye çok müthiş haber 1 maaş ikramiye ödemesi yapılacak haberi verildi! SSK, Bağ-Kur ve tüm emekliler ATM'den alabileceksiniz!
Emekliye çok müthiş haber 1 maaş ikramiye ödemesi yapılacak haberi verildi! SSK, Bağ-Kur ve tüm emekliler ATM'den alabileceksiniz!

Emekliye çok müthiş haber 1 maaş ikramiye ödemesi yapılacak haberi verildi! SSK, Bağ-Kur ve tüm emekliler ATM'den alabileceksiniz!

SSK ve BAĞ-KUR emeklisi için yeni yıl öncesinde ikramiye müjdesi geldi. Yeni yılda zamlı maaş almayı bekleyen emekliler hem banka promosyonu alabiliyor hem de kefilsiz şartsız bir maaş ikramiye alma şansına sahip oluyor. Peki emekliye ikramiye ne zaman verilecek? SSK ve BAĞ-KUR emeklisi ne kadar ikramiye alacak? Şartları ne?

A+A-

SSK ve BAĞ-KUR emeklisi maaşlarına gelecek olan zamları yakından takip ediliyor. Bankalar, emekli vatandaşları için özellikle promosyon döneminin sonuna yaklaşırken kesenin ağzını iyiden iyiye açıyor. Emekli vatandaşların bankasını seçmesi ve maaşlarını taşıması durumunda aldıkları promosyona ek olarak bir maaş ikramiye şansı doğdu. Üstelik de bankalar bunun için ek koşul istemiyor herhangi bir kefil ya da şart gerekmiyor.

Emeklilerin hem promosyon hem de ikramiye ödemesinden faydalanmak için yapmaları gereken tek şey bankalara maaşlarını taşıyarak üç yıl boyunca kalma taahhüdü vermek. Tüm bankalar şu anda promosyon ödemelerini güncellenmiş durumda. 

BANKALAR NE KADAR VERİYOR? 

Emekli vatandaşları için promosyon süre içinde yavaş yavaş sona geliniyor. 31 Aralık 2021 tarihi itibari ile promosyon dönemi bitecek ve gelecek yıla kadar vatandaşlar beklemek zorunda kalacak. Bildiğiniz üzere promosyon süreci Nisan Ayı’nın sonunda başlıyor. O nedenle bu süreci kaçırmadan değerlendirmek için isteyen emeklilere bankaların verdiği promosyonlar şu şekilde;

TEB Bankası: Emekli maaşını bankaya taşıyan emeklilere TEB bankası tarafından 1000 TL ile 1600 TL arasında promosyon ödemesi veriliyor. Herhangi bir ek koşul istenmiyor sadece emekli maaşınızı taşımanız yetiyor.

Ziraat Bankası: Ziraat bankası maaşını taşıyan ve üç yıl boyunca kalma taahhüdü veren emeklilere 500 TL ile 750 TL arasında değişen promosyon ödemesi yapıyor. En yakın ziraat bankası şubesine başvurarak maaşınızı taşıyabilirsiniz.

Garanti BBVA: Garanti Bankası’nın da emekli promosyon süreci devam ediyor. Maaşını garanti bankasına taşıyan ve üç yıl boyunca kalma taahhüdü veren emeklilere en düşük 1000 TL en yüksek ise 1.500 TL ödeme yapılıyor. Ayrıca emekli maaşını taşıdıktan sonra emekli arkadaşını da bankaya getiren emeklilere ek olarak 150 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

Yapı Kredi Bankası: Emekli promosyonu konusunda en cömert olan bankalardan biri de yapı kredi bankası. Yapı kredi en düşük 1200 TL en yüksek 1750 TL tutarında promosyon ödemesi yapıyor. Yapı Kredi’nin kampanyası için üç yıl boyunca bankada kalma taahhüt vermeniz yetiyor.

DenizBank: Maaşını Denizbank’a taşıyan ve üç yıl boyunca kalma taahhüdü veren emeklilere 675 TL ile 1000 TL arasında nakit promosyon ödemesi yapılıyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey en yakın DenizBank şubesine gitmek ve başvuru işlemlerini tamamlamak.

Halkbank: Emekliye promosyon veren kamu bankaları arasında olan Halkbank da 500 TL ve 750 TL arasında değişen promosyon ödemesi sağlıyor. Akbank’ın tek koşulu maaşınızı taşımak ve üç yıl boyunca kalma taahhüdü vermek herhangi bir ek koşul istenmiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.