1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emekliye Gece Yarısı Çıkan Kararla 3.000 TL Ödeme Yapılacak! Emekliye Müjde Nakit Para Ödemesi Olarak Geldi
Emekliye Gece Yarısı Çıkan Kararla 3.000 TL Ödeme Yapılacak! Emekliye Müjde Nakit Para Ödemesi Olarak Geldi

Emekliye Gece Yarısı Çıkan Kararla 3.000 TL Ödeme Yapılacak! Emekliye Müjde Nakit Para Ödemesi Olarak Geldi

Son Dakika: Emekliye Gece Çıkan Karar İle 3000 TL Ödeme Yapılacak, Emekliye Yeni Müjde Nakit Ödemesi Olarak Geldi. Emekli olan kişiler, acil nakit ihtiyaçları için kullanabilecekleri 3000 TL'yi nasıl alacak merak ediyor. Banka yapmış olduğu açıklama ile beraber, 3000 TL'ye kadar emekli maaşını kendi bankasından alan kişilere, nakit avans verecek.

A+A-

Emekliye Gece Çıkan Karar İle 3.000 TL Ödeme Yapılacak, Emekliye Yeni Müjde Nakit Ödemesi Olarak Geldi. Emekli olan kişiler, acil nakit ihtiyaçları için kullanabilecekleri 3000 TL'yi nasıl alacak merak

Emekliye Gece Çıkan Karar İle 3000 TL Ödeme Yapılacak, Emekliye Yeni Müjde Nakit Ödemesi Olarak Geldi. Emekli olan kişiler, acil nakit ihtiyaçları için kullanabilecekleri 3000 TL'yi nasıl alacak merak ediyor. Banka yapmış olduğu açıklama ile beraber, 3000 TL'ye kadar emekli maaşını kendi bankasından alan kişilere, nakit avans verecek. Bu şekilde kişiler, banka şubelerine gitmeden de bu alacakları nakit avans limitlerini anında kullanabilecekler.

Halkbank, gece kendi web sitesi üzerinden yayınını yaptığı haber ile beraber, emeklil olan kişilere umut oldu. Uygun faiz oranları ve emekliye yapmış olduğu kampanyalarla dikkati çeken Halkbank, bayram sonrası ihtiyacı olan emeklilere, kendi bankasından maaş alması durumunda, maaş hesabına 3000 TL nakit avans yükleyeceğini duyurdu. İster borcunuz olsun, dilersenizde bankada hiç paranız olmasın, sizlere hemen ödeme yapılacaktır. Banka vereceği, 3000 TL içinde bazı şartlar açıkladı.
Bankanın Belirlediği Şartlar Şu Şekilde...

Halkbank, emekli maaşını kendi bankasında alan ve 70 yaşına kadar olan emeklilere, maaş hesabına karşılık nakit avans vereceğini duyurdu. Uygun faizlerle de ödenecek bu nakit avans limiti kişilerin banka sicili uygun olması halinde hemen maaş hesabına yüklenir. Bankalarda sıkıntılı durumu olan kişiler, müracaat yaptıklarında onay alamazlar. Bu nedenle kredi sicili temiz olan kişiler, hemen müracaatlarını bankalara gitmeden de yapabilecekler. Aldığınız maaş nakit avans limiti en az 3000 TL olarak hesabınıza yatacak. Eğer daha öncesinden bu limiti kullanıyorsanız, düzenli ödemeler yaptıysanız, banka sizin hemen performansınıza göre nakit avans limitinizi yükseltecektir.
Başvuru Nasıl Yapılır?

Eğer daha öncesinden de böyle bir limit almadıysanız, emekli maaşınızın olduğu hesap üzerinden müracaat yapmanız gerekmektedir. Başvuruları banka şubelerine gitmeden yapmak istiyorsanız, bankanın verdiği internet bankacılığı şifresi ile beraber, mobil uygulamaya girerek burdan müracaatnuzu yapabilirsiniz.

Başvuru yaptıktan hemen sonra sizlere uygun faizlerle geri ödeyebileceğiniz, nakit avans limiti hesabınıza yatacaktır. Aldığınız nakit avans limitini ATM'den, Banka şubelerinden çekebilir, dilerseniz web üzerinden tüm ödemelerinizi yapabilirsiniz. Harcama yaptıktan otuz gün sonra ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca banka sizlere 12 ay vadeli olarak da taksitli nakit avans limiti sunacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.