1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emekliye Yeni Bir Müjde daha 2000 TL ile 4.000 TL Ödeme yapılacak! Paralar Hesaplara Yatmaya Başladı
Emekliye Yeni Bir Müjde daha 2000 TL ile 4.000 TL Ödeme yapılacak! Paralar Hesaplara Yatmaya Başladı

Emekliye Yeni Bir Müjde daha 2000 TL ile 4.000 TL Ödeme yapılacak! Paralar Hesaplara Yatmaya Başladı

Emekliye son dakika Yeni Bir Müjde daha Var. 2.000 TL ile 4.000 TL Arasındaki Ödemeler milyonlarca Emeklilerin Hesaplarına Yatmaya Başladı, Son dakika haberler geldi. İşte ayrıntılar...

A+A-

Emekli olan kişilerin zor durumda olması ihtimaline karşılık, bankalardan 4 bin TL'ye varan tutarda ödeme alabilmelerinin önü açıldı. Son dakika haberi olarak paylaşılan bu gelişme ile emekli olan kişiler, bu ödemelerden yararlanabilecek. 4.000 TL'ye kadar verilmesi hedeflenen nakit para, emeklilere ve ihtiyacı olan şahıslara verilecek.

Başvuru yaptıktan sonra hemen 1 gün içerisinde yapılacak olan ödemeler, hesaplara yatırılacak ve ödemeler de uzun süreli planlar ile geri ödenecek. Başvuru yapmak isteyen emekliler ihtiyaç kredisi biçiminde 2.000 TL almak istiyor ise bu paralar 36 aya varan vade ile bölünerek hesaplara yatırılacak. 2.000 TL ile 4.000 TL arasında ödeme alabilecek olan emekliler ayrıca bu para üstünde nakit avans müracaatı da yapabilecek.

Uygun faiz opsiyonları ile kredi kampanyasına dahil olmak isteyenler, kamu bankaları ve de özel bankaların aracılığı ile duyurulan bu kampanyalarla beklemeden hızlı bir biçimde sonuç alacak. Emekli olan kişilerin ise müracaat yapacakları bankalar üstünden kredi onayını alması gereklidir. Ayrıca bu bankalar üstünden maaş almak koşulu sayesinde de hemen ödemeler yapılmaktadır.

Kampanya kapsamında Ziraat Bankası, yaptığı bu duyuruda, emeklilerin maaşlarını kendi bankasından alması halinde 36 aylık vadeli düşük faizli kredi seçeneğinin verileceğini açıkladı. 4.000 TL'ye kadar olan acil nakit destek ihtiyacı için kullanılan bu destek kampanyası, hemde nakit ön ödeme olarak artı hesap biçiminde emekli maaş hesabına yatırılacaktır.

Ziraat Bankası haricinde Vakıfbank ve Halkbank kamu bankaları da bu kampanya katılımını yurttaşlara sunmaktadır.

Kampanyadan faydalanmak isteyen yurttaşlar için aranacak şart, bankaların müşterisi olma koşuludur. Kampanyaya katılacak olan kişiler kredi puanları uygun ise anında krediyi kullanmaya başlayabilecektir.

Söz konusu kampanya açıklaması bazı özel bankalar tarafından da kampanya olarak duyuruldu. Bankalar üstünden kredi alacak kişilere özel olarak yapılan bu kampanya kapsamında özellikle Denizbank ve Akbank düşük oran faizli ve SMS ile geri dönüş yaparak, ihtiyacı olan kişilere destekler vereceğini açıkladı. Denizbank ve Akbank üstünden emekli maaşı alan kişiler, zaman kaybetmeden sonuç alabileceklerdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.