1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Flaş Gelişme! 4500 TL ödeme yapılacak duyurusu Emeklileri mutluluktan havalara uçurdu!
Flaş Gelişme! 4500 TL ödeme yapılacak duyurusu Emeklileri mutluluktan havalara uçurdu!

Flaş Gelişme! 4500 TL ödeme yapılacak duyurusu Emeklileri mutluluktan havalara uçurdu!

Sosyal Güvenlik kurumu’na Yazılı Başvuru yapan Emeklilere 4500 TL Nakip Para Yatırılacağı duyuruldu.

A+A-

Emekliler için büyük avantaj! Sosyal Güvenlik Kurumu’na başvuru yaparak 3 maaş avans birden alabilecekler. Tercihen 12 , 24 , 36 ay olarak taksit yapma imkanı da olacak.

Emekli maaşının bağlanmasını bekleyen binlerce insanın nakit avans devam etmekte.  Bilindiği gibi bu kişilere üç maaş nakit avans ödemesi yapılabilir ve bu tutar 36 aya kadar  taksitle parça parça ödeniyor.

Uygulamanın mevcut emekli olanlar için de uygulanması talebi bulunuyor. Maaşın bağlanmasını bekleyen insanlara sunulan avantajdan yararlanmak için başvuru yapılmış olması gerekiyor.  İşte bu nakit avans işlemleri için başvuru şartları... 

Emekli olabilmek için gün sayan insanlar  sunulan nakit avans fırsatından yararlanabilecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu’na dilekçe ile başvuru yapan insanlar ödemelerini alabilecek. Emeklilerin maaşının yatmasını beklemeden nakit sıkıntısı yaşamaması için avans fırsatı deveye giriyor. Bu ödeme daha sonra 12, 24 , 36 ay taksit şeklinde  maaşlardan kesiliyor. Yeni yılın gelmesiyle emekli insanlar  gelirlerini yükseltecek bazı talepleri var. Ödemenin yapılmasını bekleyen insanlar için başvuru şartları yakından takip ediliyor. İşte son gelişmeler şu şekilde… 

Son zamanlar da çok fazla kazanım elde eden emekli kesimin hem gelirinin artması hem de nakit desteği içeren istekleri  var. Bu istekler arasında avans da öne geliyor. Emekli maaşının bağlanmasını bekleyenlere sunulan avans imkanının bir aynısının, mevcut emekliler için de uygulanması isteniyor.
Nakit kullanım için önemli

Emekliler, "Eğer avans denildiği gibi olursa  nakit ihtiyaçlarımızı kolayca karşılarız. Hem faiz olmaması hem de küçük meblağlar ile geri ödenecek olmasıyla bizleri rahatlatır. Müjde bekliyoruz" diyor.

Avansın tutarının da 3 maaş kadar olması isteniyor. Eğer beklentiler olursa, emekliler nakit destek ihtiyacı olduğunda Sosyal Güvenlik Kurumu’na yazılı başvurarak avans talebinde bulanabilecek.

12, 24,36 TAKSİT

Emeklilere en düşük ödemenin 1500 lira olduğu dikkate alındığında, en az 4500 lira avans seçeneği olacak. Bu para daha sonra emeklinin maaşından 12, 24, 36 taksitle tahsil edilecek. Avans fırsatı merakla bekleniyor. Emekliler kendileri için avans fırsatı sunulmasını bekliyor. Böylece maaşlarından kesilecek toplu bir para alabilecekler.

Yeni yıl da yapılacak zam ipuçları

Bu yıl 2 kez zam, 2 kez ikramiye alan emeklilerin gözü Ocak ayında yapılacak artışa çevrildi. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları Ocak'ta bu yılın ikinci 6 aylık döneminde gerçekleşen enflasyon oranına göre arttırılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.