1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Garanti BBVA Bankası'dan Emekliye 10.000 TL Ödeme verilecek! Şart Yok kefil yok sadece Kimlikle Alınacak...
Garanti BBVA Bankası'dan Emekliye 10.000 TL Ödeme verilecek! Şart Yok kefil yok sadece Kimlikle Alınacak...

Garanti BBVA Bankası'dan Emekliye 10.000 TL Ödeme verilecek! Şart Yok kefil yok sadece Kimlikle Alınacak...

Garanti Bankası emekli olan yurttaşlar için yaptığı son dakika kampanyasında 10.000 TL'ye kadar kimlikle ödeme yapacağını açıkladı.Emekli olan kişilere kredi kampanyası yapan Garanti Bankası bu günlerde ise 10 000 TL'ye kadar nakit avans limitleri ile ön plana çıkıyor. Emekli olan yurttaşlar için acil

A+A-

Garanti Bankası emekli olan yurttaşlar için yaptığı son dakika kampanyasında 10.000 TL'ye kadar kimlikle ödeme yapacağını açıkladı.
Emekli olan kişilere kredi kampanyası yapan Garanti Bankası bu günlerde ise 10 000 TL'ye kadar nakit avans limitleri ile ön plana çıkıyor.

Emekli olan yurttaşlar için acil gereksinimlerin da kullanılması gerekli olan 10 000 TL nakit ödemelerine müracaat yaparak alabileceksiniz. Garanti Bankası Kendi fotoğrafı web sitesi üzerinden yaptığı duyuru ile beraber Bugünden itibaren 10 000 TL'ye kadar nakit avans limitleri ile müracaat yapma olanağı sunuyor. Başvuru yapacak olan kişiler Garanti Bankası üzerinden emekli maaşı alması koşulu ile 10.000 TL ödeme alabilir.

10.000 TL ödeme

Nakit sıkıntısı çeken emekliler için yapılan Bu kampanyada 10.000 TL ödeme almak isteyen kişiler Garanti Bankası şubelerinden ve bankanın internet bankacılığı üzerinden istedikleri zaman Başvuru yapabilecek. Garanti Bankası 10.000 TL ödeme almak isteyen kişilere yaptığı Bu kampanyada nakit avans limiti olarak kendi emekli maaşı hesaplarına artı para yükleyecek. 10.000 TL ödeme için müracaat yapmak isteyen kişiler emekli maaşını Garanti Bankası üzerinden alması durumunda şartsız bir biçimde onay alabilecek. 

Başvuru yapmak istiyorsanız Garanti Bankası şubelerine yalnızca kimliğinizle beraber giderek kredili mevduat hesabı müracaatsu yaparak 10.000 TL artı para kullanabilirsiniz. Eğer banka şubelerine gidecek zamanınız yok ise bankanın mobil uygulamasına girerek işlem yapabilir burdan hem nakit avans hem de ihtiyaç kredisi için müracaatnuzu 7gün 24saat yapabilirsiniz.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi müracaatsu yaptıktan hemen sonra detaylı bilgiler sizlere mesaj olarak gelir onay almanız ile beraber hesabınıza para yatar.

Garanti Bankası internet bankacılığı şifresi almak istiyorsanız müşteri hizmetleri numarasını arayabilir Garanti bankası'nın fotoğrafı web sitesine girebilir ya da bu işlemleri yapamadığı sanız Garanti Bankası şubelerinden bireysel müşteri temsilcisi yardımıyla şifre oluşturabilirsiniz. 

Garanti Bankası verdiği 10.000 TL ödemelerde en fazla sizlere geri ödemesinde 12 ay vadeye kadar taksitli nakit avans limiti kullandırıyor. Bu almış olduğunuz parayı düzenli ödemeler yaparak daha yüksek limitler dede ileriki zamanlarda nakit avans kullanabilir ayrıca kredi kartı kullanıyorsanız kredi kartı limitinizi de yükseltebilirsiniz. Detayları ve güncel faiz oranlarını bankanın fotoğrafı web sitesi üzerinden öğrenmeniz mümkün.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.