1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Gece yarısı Son Dakika Duyurusu! Milyonlarca Bağ-Kur ve SSK emeklilerine 3000 TL ödeme yapılacak...
Gece yarısı Son Dakika Duyurusu! Milyonlarca Bağ-Kur ve SSK emeklilerine 3000 TL ödeme yapılacak...

Gece yarısı Son Dakika Duyurusu! Milyonlarca Bağ-Kur ve SSK emeklilerine 3000 TL ödeme yapılacak...

Bağ-Kur ve SSK'lı tüm emekliler için bankalardan büyük müjde. 3 bin TL'ye kadar ödeme yapılacak. Kampanya duyurusu gece yapıldı. İşte ayrıntılar ve şartlar...

A+A-

Ekonomik sıkıntı yaşamakta olan yurttaşlar daimi olarak bu güncel banka kampanyaları takip ediyor. Emekli olan kişilerde yapmış oldukları kampanyalar ile beraber emekli maaşları üstünden nakit ödeme alabiliyor.

Emekli olan kişiler ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorlarsa yüksek limitli kredi kullanabilir acil nakit ihtiyaçları varsa 3 000 TL'ye kadar nakit avans limitleri ile işlem yapabilirler. Acil nakit ihtiyacınızın olması halinde Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları emekli maaşı hesabınız üstünden sizlere 3000 TL artı para verecek. Ziraat Bankası üstünde emekli maaşı hesabınız varsa hemen internet bankacılığı şifresi olarak bu banka üstünden artı para kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası üstünden internet bankacılığı şifresi ile beraber işlem yapacak olan kişiler kendi mobil uygulamasına giriş yaparak burdan artı para başvurusunda bulunabilir. Ziraat Bankası gibi diğer kamu bankaları var Vakıfbank ve Halkbank üstünden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeli toplamda 36 ay vadeli olarak şu kredileri kullanabileceklerdir. Ziraat Bankası 3.000 TL nakit avans vermiş olduğu zaman 12 ay vadeye kadar işlem yaparken 3000 TL ihtiyaç kredisi kullanırsanız 36 ay vadeye kadar geri ödemesini yapabilirsiniz.

Özel bankalarda Banka hesabı olan kişilerde mobil uygulamaya giriş yaparak internet bankacılığı üstünden kredili mevduat hesabı başvurusu yapabilir. Emekli olan kişilere yapılan bu duyuru ile beraber acil para ihtiyacınızın olduğu zaman arzu ettiğiniz gibi bu parayı ATM üstünden kullanabilirsiniz.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.