1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. İBB, öğretmen, öğrenci ve 60 yaş ve üstü kişilerin, toplu taşıma ücretine yüzde 160 zam yaparak, 5 TL’den 13 TL’ye çıkardı.
İBB, öğretmen, öğrenci ve 60 yaş ve üstü kişilerin, toplu taşıma ücretine yüzde 160 zam yaparak, 5 TL’den 13 TL’ye çıkardı.

İBB, öğretmen, öğrenci ve 60 yaş ve üstü kişilerin, toplu taşıma ücretine yüzde 160 zam yaparak, 5 TL’den 13 TL’ye çıkardı.

İBB, öğretmen, öğrenci ve 60 yaş ve üstü kişilerin, toplu taşımada İndirimli kullanılan İstanbulkart'ın işlem ücretine yüzde 160 zam yaparak, 5 TL’den 13 TL’ye çıkardı.

A+A-

İstanbul'da öğretmen, öğrenci ve 60 yaş üstü kişilerin, toplu taşımada indirimli bir şekilde kullandığı  İstanbul kart için her yıl vizeleme adında değişiklikler yapılıyor.
5 TL’den 13 TL’ye çıkarıldı

Vizeleme olmayan İstanbul kartlarının, indirim süresi ortadan kaldırılacak olup tam kart haline çevrilecek. Vizelemelerin yapıldığı yılın son ayında İstanbul kart tarafından kullanıcılara gerekli duyuru mesajları gönderildi. Gönderilen çağrı mesajında, 2021’de 5 TL olan vizeleme ücretinin yüzde 160 zam yapılmış olup 13 TL’ye çıkarıldığı görüntülendi.

Gönderilen kısa mesajda şu yazılar yer aldı:

"Öğrenci İstanbulkart'ınızın indirimli son kullanım tarihi 31.12.2021'dir. İndirimli kullandığınız tarifenizi kullanmaya devam etmek için bu  yıl sonuna kadar 13 TL karşılığında vizeleme tekrarı yapmanız gerekecek. Bu işlemi çoğu alanda olan biletmatikler den veya İstanbul kart Mobil'inizden yapabilirsiniz.

Bu yıl sonuna kadar vizeleme işleminizi yapmamış olsanız bile yeni yıl içerisinde istediğiniz zaman yapabilir, indirimli tarifenizi tekrardan kullanmaya hak kazanabilirsiniz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.