1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Kara Listede Olan Herkesi İlgilendiriyor! Halkbank Duyurdu! 25 Bin TL Nakit Ödemesi Yapılacak!
Kara Listede Olan Herkesi İlgilendiriyor! Halkbank Duyurdu! 25 Bin TL Nakit Ödemesi Yapılacak!

Kara Listede Olan Herkesi İlgilendiriyor! Halkbank Duyurdu! 25 Bin TL Nakit Ödemesi Yapılacak!

Kara Listede Olan Vatandaşlara Halkbank Üzerinden Mesaj Geldi,25000 TL Nakit Ödemesi Yapılacağı açıklandı. Kara listede olanlara ödenecek. İşte tüm ayrıntıları...

A+A-

Kara Listede Olanlara Halkbank Üzerinden Mesaj Var, 25000 TL Nakit Ödemesi Yapılacak. Kara listede olan kişilere ödenecek. İşte ayrıntıları...

Kara listede olan yurttaşlara Halkbank üstünden 25 000 TL'ye kadar ödeme yapılacağı haberi bankanın fotoğrafı web sitesi üstünden yayınlandı. Daha önce bankalardan kredi almış ya da kredi kartı kullanmış kişiler ödemeleri yüzünden icraya düşüp kara liste müşterisi olduysa bankalar tarafından tekrardan kredi başvurusu yapmış oldukları zaman onay alamazlar. Kara listede olan yurttaşlara kamu bankalarından olan Halkbank yaptığı yeni kampanyayla beraber 25 000 TL'ye kadar kredi vereceğini duyurdu. 

Halkbank Kara listede olan yurttaşlara 25000 TL kredi vermek için de bazı şartlar oluşturdu. Özellikle emekli olan yurttaşlar için yapılan bu kampanya emekli maaşını Halkbank üstünden alma koşulu ile kredi onayı verilecek. Emekli maaşınızı Halkbank üstünden almıyorsanız ve kara listede olan bir müşteriyseniz halk banka emekli maaşınızı taşıyarak kredi başvurusu yapabilir ve kara listede olmanıza rağmen en az 25 000 TL onay alabilirsiniz. 

Halkbank Kara listede olan yurttaşlara destek kampanyası ayrıntılarını belirledi...

Öncelikli olarak Kara listede olan borcunuzı kapatmış olmanız ve borcu yoktur kağıtlarını almış olmanız gerekmektedir. Halkbank Kara listede olan yurttaşlara destek kampanyası olarak yaptığı 25000 TL kredi için kara listede olan borcunu kapatmış olmasını istemektedir. Yukarıda da belirttiğimiz gibi emekli olan yurttaşların emekli maaşı Halkbank üstünden alması koşulu ile kredi kullanabilecektir. Halkbank emekli maaşı almayan müşteriler maaş sevkiyatını yapıp ilk maaşını çektikten sonra banka şubelerine giderek kimlik ve borcu yoktur kağıtları ile beraber kara listeden çıkmak için kredi başvurusunda bulunabilir.

Sigortalı olarak çalışan kişiler ise Halkbank üstünden maaş alması koşulu ile kredi kullanabilir. Ayrıca sigortalı şekilde çalışan kişilerin son iş yerinde 12 aydır sigorta primleri yatmış olması gerekmektedir. Sigortası yeni olan ya da düzensiz olarak yatan yurttaşlar Halkbank üstünden kredi kullanmak istiyorlarsa kefil vererek Kredi başvurusunda bulunabilir. 

Halkbank yaptığı Bu kampanyada kişisel olarak kredi vermiş olduğu için ayrıca devlet memuru yurttaşlara da Kredi olanağı sağlıyor. Daha önce banka sicili bozuk olan devlet memuru olan kişiler Halkbank şubelerine giderek 25 000 TL ve üstünde kredi başvurusunda bulunabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.