1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Kefilsiz ve teminatsız destek müjdesi verildi! 50.000 TL anında hesaplara yatırılacak! Hemen Başvurun!
Kefilsiz ve teminatsız destek müjdesi verildi! 50.000 TL anında hesaplara yatırılacak! Hemen Başvurun!

Kefilsiz ve teminatsız destek müjdesi verildi! 50.000 TL anında hesaplara yatırılacak! Hemen Başvurun!

50.000 TL hemen hesaplara yatırılıyor! Şubeye gitmenize gerek yok! Kefilsiz, teminatsız 36 aya kadar vade imkanı... Pandemi döneminde acil nakit ihtiyacı olan yurttaşlar tüm bankaların güncel kredi faiz oranlarını takip etmeye devam ediyor.

A+A-

50.000 TL hemen hesaplara yatırılıyor! Şubeye gitmenize gerek yok! Kefilsiz, teminatsız 36 aya kadar vade imkanı... Pandemi döneminde acil nakit ihtiyacı olan yurttaşlar tüm bankaların güncel kredi faiz oranlarını takip etmeye devam ediyor.

Pandemi döneminde bankaların kredi fırsatları yakından takip ediliyor. Kadın girişimci, çiftçi ve esnaflara destek olmak amacı ile bankaların kampanyaları bulunuyor. Bu süreçte geri ödemesi uzun sürede olan krediler özellikle tercih ediliyor. Çiftçiler 50 000 TL'ye ve 36 ay vadeye kadar tarım kredilerini şubeye gitmeden alabiliyor. Diğer yandan yeni iş kurmak isteyen yurttaşları cesaretlendirmek amacı ile bankaların sundukları fırsatlar bulunuyor. Uygun faizli ve vade seçenekli kredi fırsatlarını haberimizde derledik...

Türkiye İş Bankası, çiftçi müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak için yeni bir kredi ürününü kullanıma sundu.

Türkiye İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, bankanın İşCep ya da İnternet Şubesi'nden yapılan "Anında Tarım Kredisi" müracaat talebi müracaat sırasında değerlendiriliyor ve onaylandıktan hemen sonra hesaplarına geçiyor. Çiftçiler 50 000 TL'ye ve 36 ay vadeye kadar tarım kredilerini şubeye gitmeden alabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek, tarımın, artık yalnızca tarımsal üretimle ele alınabilecek bir konu olmaktan çıktığını belirterek, ziraat ve hayvancılığın çok ötesinde kompleks bir ekosistemi tanımladığını kaydetti.

Üretimin, finansmanın ve sürdürülebilirliğin beraberinde inovasyon, dijitalleşme ve girişimciliğin de tarımın yapı taşları haline geldiğine dikkat çeken Şimşek, tarımın buralardan beslenerek kendisine yeni alanlar yarattığını vurguladı.

Şimşek, teknolojideki yeniliklerin tarımda gittikçe daha fazla uygulama zemini bulduğunu ifade ederek, "Biz de teknoloji ve tarımın birleştiği noktada çiftçinin dönüşüm aşamalarını finanse ediyoruz. Kefilsiz ve teminatsız olarak çiftçilerin kullanımına sunmuş olduğumuz 'Anında Tarım Kredisi' ile tarımsal üretim süreçlerinde yaşanan hızlı dönüşüme finans tarafında aynı hızda karşılık vermek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yoğun emek gerektirmesinin yanında tarımsal imalatın en zorlu taraflarından birinin zaman yönetimi olduğunu aktaran Şimşek, "Anında Tarım Kredisi" ürününün ihtiyacı uçtan uca karşılayan bir uygulama olduğunu ve çiftçilerin işlerinin başından ayrılmadan kredi imkânından faydalanabildiğini bildirdi.

HALKBANK: İlk defa iş kuracak veya işini kurmuş kadın girişimcilerin finansmana erişimlerinin kolaylaştırılması ve teşvik edilmesi amacı ile 'Kadın Girişimci Kredi' paketini hayata geçirdi. Azami kredi limiti, işini kurmuş kadın girişimciler için 100 000 lira, yeni iş kuran ve işletme yaşı 6 ayı geçmeyen kadın girişimciler için 50 000 lira. Kredi vadesi; 6 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere 36 ay. Banka, kadın girişimcilere 'Sıfır Faizli Esnaf Kredisi' de sunuyor. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamlayan 30 yaşını doldurmamış kadın girişimciler için azami kredi limiti 100 000 lira. En az 1 senelik ustalık sertifikasına sahip ve ilgili meslek kolunda son 1 yıl içinde işletme kuran girişimciler için azami kredi limiti ise 225 bin lira..

AKBANK: Avrupa Yatırım ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile kadın girişimcilere yönelik yeni bir anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında kadın girişimcilerce kurulmuş olan küçük ve orta büyüklükteki işletmelere (KOBİ) yardımı amaçlayan TURWIB II Programı'yla 50 000 000 dolar ve 2.5 yıl vadeli bir kaynak sağlandı.

ŞEKERBANK: Tarım ve hayvancılık ile uğraşan üretici kadın müşterilerine 60 ay vade 50 000 tl'ye kadar kredi olanağı sunuyor. Hasat vaktine denk gelen ödeme planı uygulaması var. Başvuruda çiftçiler için Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi, hayvansal üretim için de işletme tescil belgesi isteniyor. Banka ayrıca kendi işini kurarak hayallerini hayata geçirmek isteyen kadın müşterilerine de 36 aya kadar vade, 50 000 tl'ye kadar kredi ve 6 aya kadar ödemesiz dönem uygulama olanağı sağlıyor..

YAPI KREDI: 30 Kasım 2021'e kadar sürecek kadın çiftçilere özel tarım kredisi kampanyası başlattı. Banka, kampanya ile tarımsal üretim gerçekleştiren tüm kadın çiftçi müşterilerine, 50 000 tl'ye kadar 24 ay vade ve yüzde 1.65 faiz oranı ile tarımsal işletme kredisi kullandırıyor. Ayrıca kampanya kapsamında kadın çiftçilere kredi açılış ücreti muafiyeti avantajı da sunuyor

DENIZBANK: Avrupa Yatırım ve Kalkınma Bankası'ndan (EBRD) sağlamış olduğu kaynağa istinaden, TURWIB Programı kapsamında, kadın yöneticisi bulunan küçük ve orta büyüklükteki işletmelere (KOBİ) kefalet desteği vererek finansmana erişimlerini kolaylaştırmak için Kredi Garanti Fonu (KGF) ile 30 Mart 2023'e kadar geçerli sözleşme imzaladı. Buna göre, ortağı/ortakları kadın olan imalatçı, ihracatçı müşterilerine 9.6 000 000 tl'ye kadar, diğer işletmelere ise azami 5 000 000 tl'ye kadar KGF kefaleti sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.