1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Kredi Kartı Kullanan Vatandaşlar Dikkat, Türkiye İş Bankası'ndan 200 TL Ödeme Müjdesi!
Kredi Kartı Kullanan Vatandaşlar Dikkat, Türkiye İş Bankası'ndan 200 TL Ödeme Müjdesi!

Kredi Kartı Kullanan Vatandaşlar Dikkat, Türkiye İş Bankası'ndan 200 TL Ödeme Müjdesi!

Yeni yıla sayılı günler kala birbirinden avantajlı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldüren bankalardan bi tanesi de Türkiye İş Bankası.

A+A-

Yeni yıla sayılı günler kala birbirinden avantajlı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldüren bankalardan birisi de Türkiye İş Bankası.

En eski ve köklü bankalarımızdan birisi olan İş Bankası, 10 – 31 Aralık tarihleri arasında ‘Yeni Yıl’ın Maksimum kazandıran kampanyası’ ile tüm müşterilerine MaxiPuan kazandırıyor. Üye işyerlerinden yapacağınız alışverişlerle kazanacağınız MaxiPuan’larla alışverişin keyfini çıkarın. İşte kampanyanın detayları!

Maximum Kazandıran Kampanya

Türkiye İş Bankası’nın 10-31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerli olan Yeni Yıl'ın Maximum kazandıran kampanyası ile hem harcayın hem kazanın. Telefonunuza Maximum Mobil uygulamasını yükleyerek katılım sağlayabileceğiniz kampanya ile e-ticaret, market, giyim, giyim aksesuarı, optik, kozmetik, dekorasyon, kırtasiye ve elektronik sektörlerindeki Maximum üye işyerlerinden alışveriş yaparak harcamalarınızı kazanca çevirebilirsiniz. Bu işyerlerinden 10-31 Aralık 2021 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri 2. Ve sonraki her alışverişinizde 20 TL, toplam 200 TL MaxiPuan kazanma şansı İş Bankası’ndan.

Kampanyaya Katılmak İçin Yapmanız Gerekenler

İş Bankası’nın Maximum kazandıran kampanyasına katılmak için öncelikle telefonunuza Maximum Mobil uygulamasını yüklemeniz gerekiyor. Yükleme işlemini yaptıktan sonra “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıkladıktan sonra ücretsiz olarak katılım sağlayabilirsiniz. Ardından İş Bankası Maximum özellikli kartlarınızla, Bireysel Bankamatik Kartlarınızla ve Maxi Para kartlrınızla yapacağınız alışverişlerden MaxiPuan kazanmaya başlayabilirsiniz. Ancak kazanmış olduğunuz MaxiPuan’ları ise sadece Maximum anlaşmalı işyerlerinde kullanabilirsiniz.

18 Ocak 2022 tarihinde kartınıza yüklenecek olan MaxiPuan’larınızı en son 18 Şubat 2022 tarihine kadar kullanmanız gerekiyor. Bunun yanı sıra 1 müşteri söz konusu kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilirken en çok kazanabileceği MaxiPuan da 200 TL’dir. Daha önce de belirtildiği gibi, kampanyanın önemli şartlarından birisi de seçili firmalar ve seçili sektörlerde faaaliyet gösteren anlaşmalı işyerlerinden alışveriş yapılması gerekiyor. Ancak bu işyerlerinden tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişleriniz kampanyaya dahil edilir. Ayrıca, aynı gün farklı işyerlerinden yapmış olduğunuz alışverişlerin tamamı yine kampanyaya dahildir.

Fakat eğer aynı gün içerisinde aynı işyerinden alışveriş yapmışsanız, bu alışverişlerinizin yalnızca bir tanesi kampanya kapsamına alınır. Son olarak, eğer kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirmiş olduğunuz alışverişlerinizi iptal ya da iade edecek olursanız bu durumda hesabınıza yüklenmiş olan MaxiPuanlar geri alınır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.