1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Kredi Kartı Ve Kredi Borcu Olanlara Müjde! 20 Bin TL Kapatma Müjdesi Geldi...
Kredi Kartı Ve Kredi Borcu Olanlara Müjde! 20 Bin TL Kapatma Müjdesi Geldi...

Kredi Kartı Ve Kredi Borcu Olanlara Müjde! 20 Bin TL Kapatma Müjdesi Geldi...

Bankalara borcu olanlara büyük müjde geldi. Kredi ve kredi kartı borcu olan vatandaşlara müjde niteliği taşıyan bu haber büyük yankı uyandırdı. Salgın dönemin ile beraber kredi ve kredi kartı kullanan kişi sayısı giderek artıyor. Yaşanan ekonomik krizde vatandaşlar çözümü kredi ve kredi kartı kullanarak üstesinden gelmeye çalışıyorlar.

A+A-

Bankalara borcunuz bulunuyorsa borç transferi kampanyası oluşturuldu. Özellikle ödeme ile beraber kredi ve kredi kartı kullanan pek çok kişi sayısı giderek artarken ekonomik sıkıntılardan biraz olsun kurtulabilmek mümkün. Yarı zamanlı kapanmadan sonra tam kapanma günlerinde pandemi ciddi ekonomik yetersizliklere neden oldu. Özellikle kişiler birden fazla bankadan kredi ve kredi kartı talebinde bulunuyorlar ve yine de bu borçları kapatırken de bankalardan kredi çekmek zorunda kalıyorlar. İşte detaylar ve son dakika haberleri…

Birden fazla bankaya borcu olanlara müjde niteliği taşıyan bir haber geldi. 50.000 TL'ye kadar kredi alabilirsiniz. Faiz oranları ise bankaların o anki güncel faiz oranları üzerinden belirlenen limitler ile oluşturulmaktadır.

Borç Kapatma Kredisini Hangi Bankalar Veriyor?

Borç kapatma kredisi ile ilgili pek çok detayı araştırılmaya başlandı bile. Pek çok kişi bankalardan bu krediyi nasıl alabileceğini araştırıyor. Tek bir bankaya borcu toplayabilmek için yapılması gerekenlere birden fazla bankaya borcunuz olsa da 50.000 TL'lik borç transferi kredisinden yararlanabilirsiniz. Bu kampanya ile birlikte bankalar bir nebze olsun kişilerin maddi yükümlülüklerini azaltmaya çalışıyorlar. Bankalar harekete geçti. Peki, hangi bankalardan bu kredi veriliyor diyorsanız; ING Bank, Türkiye Ekonomi Bankası, Garanti Bankası, İş Bankası gibi bankalar kredi fırsatı sunuyorlar. 12 ay vadeli 20 bin TL'ye kadar kredi limiti oluşturuyorlar ve kredi kartı borçlarının kapanması için de yapılandırma kredisi desteği sunuyorlar.

Borç Kapatma Kredisi İçin Aranan Kriterler Nedir?

Borç kapatma kredisinden yararlanabilmek için bazı kriterlere sahip olmak gerekiyor. Bankaların bu dönemde aradığı en önemli özellik gelir belgesi oluyor. Gelir belgesinden sonra yasal sürece düşünülmelidir. Borç kapatma kredisi başvurusu yapabilmek için yasal sürecin başlamamış olması gerekiyor. Borç kapama kredisi taksitleri aylık gelir durumuna göre değişiyor. İpotekli şekilde de kredi veren bankalar bulunuyor. Yukarıdaki kriterler oluşturulduğunda bu kredilerden yararlanabilmek mümkün.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.