1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Kredi Vanası Sonuna Kadar Açıldı, Su Yerine Para Akacak: O Bankalar Duyurdu, Anında 10.000 TL Ödenecek!
Kredi Vanası Sonuna Kadar Açıldı, Su Yerine Para Akacak: O Bankalar Duyurdu, Anında 10.000 TL Ödenecek!

Kredi Vanası Sonuna Kadar Açıldı, Su Yerine Para Akacak: O Bankalar Duyurdu, Anında 10.000 TL Ödenecek!

Faizler düşürüldü, acil nakit ihtiyacı olanlar için müjdeler peş peşe veriliyor. Dev bankalar kredi vanasını sonuna kadar açtı. Garanti BBVA VE TEB, nakit ihtiyacı çeken yurttaşlar için yeni kampanyalarını tanıttılar

A+A-

Faizler düşürüldü, acil nakit ihtiyacı olanlar için müjdeler peş peşe veriliyor. Dev bankalar kredi vanasını sonuna kadar açtı. Garanti BBVA VE TEB, nakit ihtiyacı çeken yurttaşlar için yeni kampanyalarını tanıttılar. Tüm ATM’lerden 10.000 TL çekebilirsiniz. Nasıl mı? Her şeyi özetledik. İşte ayrıntılar.

Kredi Vanası Sonuna Kadar Açıldı, Musluklardan Su Yerine Para Akacak: İki Banka Duyuru Yaptı, Anında 10.000 TL!

Pandemi döneminde bütün dünya ekonomisi yerle bir oldu. Üretimde yaşanan azalma, zam yağmuru olarak geri yağmaya başladı. “İsmi lazım değil” hastalığı işsizler ordusunun gün gün büyümesine neden oldu. Ödenemeyen faturalar, bitmeyen gereksinimler, borçlar derken ay sonunu getirmeye çalışan yurttaşlar, dar boğaza düştü. Hal böyle olunca da bankalar duruma el koydu.
Krizi fırsata çevirmeye çalışan bankalar yeni kampanyaların fitilini ateşledi. Bu süreçte devlet bankaları ve özel bankalar arasında yaşanan rekabet iyiden iyiye tırmandı. Garanti BBVA ve TEB, son kampanyasıyla nakit ihtiyacı çekenler için ATM’den 10.000 TL vereceğini duyurdu.

Pandemi döneminde yaşanan krizi fırsata çevirmeye çalışan bankalar, dur durak bilmiyor. Avantajlı kampanyalara imza atan bankalar kampanyalarını yenilemekten de vazgeçmiyor. Nakit gereksinimlerı için Garanti BBVA ve TEB 10.000 TL kredi vereceğini duyurdu. İsteyen yurttaşların ATM’den anında çekebileceği kredi için ayrıntılar birer birer açıklandı.

Garanti BBVA, rakiplerine fark atmaya devam ediyor. Pandemi döneminde rakipleri arasından sıyrılan banka düşük faizli kredi kampanyası başlattı. Garanti BBVA 10.000 TL kredi kampanyası için kişiye özel faiz oranları kullanılırken 12 aya varan vade alternatifleri de sunulmaktadır.
Başvuru yapmak isteyen yurttaşlar isterlerse en yakın şubelerden isterlerse de mobil bankacılık  müracaatta bulunabilirler. TEB, kampanyasını merak eden yurttaşlar için müracaat şartlarını da özetledik.

TEB, avantajlı kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Nakit sıkıntısı çeken yurttaşlara 10.000 TL vereceğini duyuran TEB, avantajlarıyla göz doldurdu. Banka 10.000 TL kredi kampanyası için %1,55 faiz oranı kullanırken 12 aya varan vade seçeneği de sunulmaktadır.

Başvuruda kolaylık sağlamakta olan bankanın kredisine, oturduğunuz yerden mobil bankacılık  müracaatta bulunabilirsiniz. Telefonunuzun mesaj kısmından NAKIT boşluk kartınızın son 4 hanesini 4616’ya SMS olarak gönderin, nakit sıkıntınız dakikalar içinde çözülsün. Sizler de nakit ihtiyacım var diye üzülmeyin, bankaların avantajlı kampanyalarına başvurarak dertlerinizden kurtulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler