1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Milyonlaraca Kişiye 4000 TL destek ödemesi başladı! Dört banka birleşti TC kimlik numarasına göre ödemeler yapılkacak...
Milyonlaraca Kişiye 4000 TL destek ödemesi başladı! Dört banka birleşti TC kimlik numarasına göre ödemeler yapılkacak...

Milyonlaraca Kişiye 4000 TL destek ödemesi başladı! Dört banka birleşti TC kimlik numarasına göre ödemeler yapılkacak...

pandemi sonrasında yaşamış olduğumuz ekonomik kriz nedeniyle nakit ihtiyacımız olduğu zaman ilk müracaat yapacağımız bankalar yeni kampanyalar yaparak müşterilere Kredi vermek için çalışmaları devam ettiriyor. 4000 TL'ye kadar yapılacak olan bu destek ödemelerinde dört banka yeni kampanyalarını duyurdu.

A+A-

4000 TL destek ödemesi başladı, 4 banka birleşti, TC kimlik numarasına göre verilecek. Son dakika haber belli oldu. 4000 TL'ye kadar destek alınacak...
Bankalardan acil Para ihtiyacı olan kişilere hızlı bir biçimde kredi ödemesi yapılacak.

Pandemi döneminde ve pandemi sonrasında yaşamış olduğumuz ekonomik kriz nedeniyle para ihtiyacımız olduğu zaman ilk müracaat yapacağımız bankalar yeni kampanyalar yaparak müşterilere Kredi vermek için çalışmaları devam ettiriyor. 4000 TL'ye kadar yapılacak olan bu destek ödemelerinde 4 banka yeni kampanyalarını duyurdu. Bankalar üstünden yapılan açıklama ile beraber yalnızca kimlikle ya da mobil uygulama üstünden 4000 TL kredi kullanılabilecek.

Finansbank'tan 4000 TL ödeme müracaatsu nasıl yapılır?

Qnb Finansbank üstünden 4000 TL'ye kadar ödeme almak isteyen kişiler bir hayli kolay bir biçimde kredi müracaatsu yaparak hemen 5 dakika içerisinde sonucu öğrenebilir. Qnb Finansbank üstünden 4000 TL'ye kadar ödeme almak istiyorsanız 36 ay vadeye kadar ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli olarak Kredi kampanyasına katılabilirsiniz. T.C. Kimlik numaranızı 5030 numarasına mesaj olarak gönderirseniz 4000 TL'ye kadar hızlı bir biçimde kredi müracaatsu yapabilirsiniz. Finansbank üstünden yapılan Bu kampanyada kredi onayı alan kişiler hemen aynı gün içinde kredi kullanabilir.

Vakıfbank 4000 TL kredi ödemesi

Kamu Bankası olan Vakıfbank düşük faiz oranları ile mobil uygulama üstünden 4000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veriyor. 4000 TL'ye kadar alınacak olan ihtiyaç kredilerinde banka 36 ay vadeli olarak kredi işlemleri yapacak. Vakıfbank 4000 TL'ye kadar yaptığı bu Kredi kampanyasında ayrıca banka müşterisi olmayan bireyleri de kendi banka şubelerinden işlem yaparak kredi kullandıracak.

İş Bankası 4 bin TL kredi ödemesi

İş Bankası üstünde hesabı olan müşteriler 4000 TL'ye kadar kredi ödemesi almak istiyorlarsa bankanın internet bankacılığı şifresini alarak İşCep uygulamasına giriş yapabilir ve burdan 7gün 24saat ihtiyaç kredisi müracaatsunda bulunabilir. 36 ay vadeye kadar 4 bin TL'ye kadar ödemeleri İş Bankası ATM'si ve İş Bankası müşteri hizmetleri numarasını arayarak da müracaat yaparak alabilirsiniz.

Denizbank 4000 TL kredi ödemesi

4000 TL destek ödemesi için kampanya yapan bankalardan biri olan Denizbank 36 ay vadeye kadar 3 ay ertelemeli olarak Kredi kampanyasına müracaat yapma olanağı sizlere sunacak. Cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek kredim yazılı boşluk bırakıp ve TC kimlik numaranızı da yazarak 3280 numarasına gönderin. Banka kredi notunuza göre en az 4000 TL en fazla 55 bin TL'ye kadar sizleri Kredi sonucu verecektir onaylanan krediyi hemen hesabınıza yatıracak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.