1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Milyonlarca vatandaşa Müjde! Son Dakika İle Duyuruldu Devlet 65.000 TL hibe verecek! KOSGEB destekleri az önce geldi!
Milyonlarca vatandaşa Müjde! Son Dakika İle Duyuruldu Devlet 65.000 TL hibe verecek! KOSGEB destekleri az önce geldi!

Milyonlarca vatandaşa Müjde! Son Dakika İle Duyuruldu Devlet 65.000 TL hibe verecek! KOSGEB destekleri az önce geldi!

Bu sayede yeni iş kurarken sermaye bulmamız gerekmeyecek direk olarak devlet uardımıyla herhangi bir ekstra sermaye gerekmeden yeni işinizin patronu olabilirsiniz.

A+A-

Yeni iş kurmak isteyen milyonlarca kişiye müjdeli haber az önce KOSGEB tarafından verildi. İş kurmak isteyenlere devlet 65 bin TL hibe verecek. Başvurular açıldı hemen başvurabilirsiniz.

Yeni bir iş fikri olan ve girişimcilik yapmak isteyenler için KOSGEB'den dev destek az önce açıklandı. Kendi işinin patronu olmak isteyenlere devlet yardımı verilecek. Böylece yeni iş kurarken sermaye bulmamız gerekmeyecek direk olarak devlet desteğiyle herhangi bir ekstra sermaye olmadan yeni işinizin patronu olacaksınız. KOSGEB destekleri ayrı birçok iş kolunda verilmekte. Başvurular ise web üzerinden veya kişisel olarak şubelere giderek yapılabiliyor. KOSGEB destekleri ve müracaat koşulları haberimizin devamında…

Yeni bir iş kurmayı ve kendi işinin patronu olmayı hayal edenler için devlet yardımı devam ediyor. Bu KOSGEB  sağlanan destek ödemeleri sayesinde herhangi bir sermaye gerek olmadan yeni bir iş kurmak olanaklı hale geliyor. KOSGEB destekleri pek çok farklı iş kolu için verilmekte. Ancak Öncelikle KOSGEB girişimcilik kurslarına katılmak arkasından da sertifika almak gerekmektedir. KOSGEB hibe desteğiyle ilgili merak edilenler haberimizin devamında…

KOSGEB HİBE DESTEĞİ HANGİ İŞ KOLLARINA VERİLİYOR?

KOSGEB hibe desteği almak için evvela bir fikrinizin olması gerekmektedir. Yeni bir iş kurmaya karar verdiğinizde hangi sektöre adım atacağınız daha önce seçmeniz ve bu durumu projelendirilerek KOSGEB müracaatsu yerine getirmemiz gerekmektedir. KOSGEB destekleri belirli iş kollarına göre verilmekte bu desteklerde KOSGEB'in fotoğrafı web sitesi üzerinden NACE kodu girilerek öğrenilebiliyor. Eğer sizin aklınızda olan iş kolunu KOSGEB desteklemiyorsa Burada bulunan kodlara göre hangi iş kollarına hibe desteği verildiğine bakarak değişik bir iş kurma şansı da elde edebilirsiniz.

KADIN GİRİŞİMCİLERE EK DESTEK

KOSGEB Özellikle kadın girişimciler için apayrı bir destek sağlıyor. Kadın girişimciler ve 30 yaşın altındaki gençler dükkan açmaları durumunda KOSGEB'den 10 000 TL hibe desteği alabiliyor. Bunun yanında kadın girişimciler 65.000tl de ek hibe desteği alma şansını elde ediyor. KOSGEB ileri girişimcilik programına katılanlar yani Yüksek Teknoloji ile bir işletme açmaya karar verenler ise 270 bin TL tutarında makine yazılım alımı için destek alabiliyor. Üstelik bu 270 bin TL'lik tutar bütünüyle hibe ediliyor. KOSGEB'in pek çok farklı girişimcilik programı bulunuyor. Geçtiğimiz senelerde 50.000 TL olan alışılmış Girişimcilik desteği programında şu an için hibe desteği 65 bin TL'ye yükseldi.

KOSGEB HİBE DESTEĞİ NASIL ALINIR?

KOSGEB tarafından desteklenen bir iş kolunda iş kurmak istiyorsanız Öncelikle KOSGEB'in düzenlediği ve uzaktan eğitim yoluyla verilen girişimcilik veya ileri girişimcilik kurslarına katılmak gerekmektedir. Girişimcilik kurslarına katılmak için müracaat işlemlerini e-devlet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. T.C. Kimlik numaranız ve şifreniz ile e-devlet girişi yaptıktan sonra KOSGEB'e kaydolabilir arkasından da hizmetler bölümünde bulunan girişimcilik kurslarına kayıt yaptırabilirsiniz. Yeni girişimciler için açılan bu programlar hemde hibe desteği almak için mecburi tutuluyor. Programa katılarak hem hibe desteği alma olanağı buluyorsunuz hem de girişimcilik hakkında eğitim alıyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.