1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Müge Anlı Canlı Yayında Göz Yaşlarına Hakim Olamadı! Müge Anlı'daki Tandır Cinayetinin Katilinden Dehşet Veren İtiraf Geldi...
Müge Anlı Canlı Yayında Göz Yaşlarına Hakim Olamadı! Müge Anlı'daki Tandır Cinayetinin Katilinden Dehşet Veren İtiraf Geldi...

Müge Anlı Canlı Yayında Göz Yaşlarına Hakim Olamadı! Müge Anlı'daki Tandır Cinayetinin Katilinden Dehşet Veren İtiraf Geldi...

Kayseri'de yaşanan olayda katil zanlısı çifte cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Cesetlerin tandırda bulunması ile gelen cinayet itirafı kan dondurdu, acılı evladın 'anne acısı' Müge Anlı'yı gözyaşlarına boğdu.

A+A-

Tandır cinayetinde son dakika itirafı! Müge Anlı canlı yayında o itirafı açıkladı, ardından acılı evladın sözleriyle gözyaşlarına boğuldu. Kayseri'deki çifte cinayetle ilgili katil zanlısı kardeş Yusuf Turhan'dan cinayet itirafı geldi. Amca Turhan, yengesi ve ağabeyini kayboyla boğduğunu çuvalla bağ evine götürdüğünü itiraf etti. Bir cinayet daha Müge Anlı'da aydınlatılırken, Kayseri'deki tandır cinayetinin katil zanlısının itirafı son dakika bilgisi olarak ekran başına kilitledi. İşte 22. günde ortaya çıkan Müge Anlı'daki tandır cinayetinin katilinden dehşet veren itiraf!

Tandır cinayetinde son dakika itirafı geldi Müge Anlı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! İşte Kayseri'deki çifte cinayetin dehşet veren detayları...

Kayseri'de yaşanan olayda katil zanlısı çifte cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Cesetlerin tandırda bulunması ile gelen cinayet itirafı kan dondurdu, acılı evladın 'anne acısı' Müge Anlı'yı gözyaşlarına boğdu.

Ağabeyi ve yengesini etherle bayıltıığını ardından da kabloyla boğduğunu ve çuvalla bağ evne götürdüğünü itiraf eden kardeş Yusuf Turhan ve oğlu cezaevine, Turhan'ın eşi ise ev hapsine çarptırıldı.

Müge Anlı'daki tandır cinayetinde tüyler ürperten görüntüler ortaya çıktı! 22 gündür aranan kayıp çiftin cesedi o ismin evinin bahçesindeki tandırda bulundu. İşte Müge Anlı'da aranan ve cinayete gittikleri ortaya çıkan Firdevs Öztürk ve eski eşi Mehmet Turhan'ın kan donduran sonu...

Boşandıktan sonra yeniden bir araya gelen Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk, 19 Mayıs'ta kayıplara karıştı. Çocuklarının kayıp ihbarı üzerine polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Diğer yandan, çifti Müge Anlı'nın programında da aranmıştı. Çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çiftin bulunması için yakınları ile iletişime geçti. Kayıp Mehmet Turhan'ın kardeşi Yusuf Turhan'ın çelişkili ifadeleri sonrası ekipler, takibe aldı. Yusuf Turhan'ın evinin yanına yeni tandır yaptırdığını belirleyen polis, arama çalışması yaptı.

ÇİFTİN CANSIZ BEDENLERİ BETON KALIBI İÇİNDE TANDIRDA BULUNDU

Kadavra köpeği ile yapılan aramalarda, çiftin cansız bedenlerinin beton dökülü tandırın içinde olduğu belirlendi. Tandırı kürek yardımı ile kıran ekipler, Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk'ün cansız bedenlerine ulaştı. Çiftin öldürüldükten sonra çuval ile tandırın içine atıldığı tespit edildi. Tandır içinden çıkarılan çiftin cenazeleri, otopsileri yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili Mehmet Turhan'ın kardeşi Yusuf, eşi Nejla ve oğlu Bedirhan Turhan yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Müge Anlı'nın 'Kasımpaşa Canavarı' benzetmesi yaptığı seri katil olayında çiftin acı sonu Türkiye gündeminde yerini alırken, Müge Anlı'daki tandır cinayetinin detayları da merak konusu oldu. Müge Anlı'nın tandır cinayeti olayının başında bahsettiği, "Kasımpaşa Canavarı", 1976 yılında Türkiye'de bir ilk olarak 'seri katil cinayeti' başlıklarıyla gündemde yer almıştı... Tüm cinayetlerin Kasımpaşa semtinde geçmesinden dolayı da seri katilin adı "Kasımpaşa Canavarı" olarak biliniyor.

19 yaşındaki Yusuf Turhan, Kayseri'nin Erkilet ilçesinde bir anda ortadan kaybolan babası Mehmet Turhan ve annesi Firdevs Öztürk için Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine başvurmuştu. Kayıp Mehmet Turhan'ın birçok cinayetin ve hırsızlık olayının faili olduğu iddia edildi.

YUSUF TURHAN ANNESİ FİRDEVS ÖZTÜRK'Ü ARIYORDU

Babasıyla görüşemediğini, çok uzun zaman cezaevinde yattığını söyleyen Yusuf Turhan, öncelikle kendisini büyüten annesini aradığını ifade etti. Yusuf Turhan, annesi ile babasının kaybından aynı isimli amcası Yusuf Turhan'dan şüphelendiğini belirtti. Amca Turhan ise yeğenini suçladı.

Mehmet Turhan - Yusuf Turhan kardeşlerle ilgili tüyler ürperten iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Kardeşleri Havva'yı öldürmekle suçlanan Turhan kardeşlerle ilgili detaylar oldukça çarpıcı. Yusuf Turhan, "Ağabeyim, 'Havva'yı ben öldürdüm denize attım' demişti" sözlerini kullandı. Daha sonra kız kardeşinin yurt dışına çıktığını düşündüğünü öne süren Yusuf Turhan'ın çelişkili sözleri dikkat çekti.

"İKİMİZ GİDELİM CEZAMIZ NEYSE YATALIM KARDEŞ"

Yusuf Turhan'ın Mehmet Turhan'a gönderdiği ses kaydı ise ortalığı iyice karıştırdı. Suçlamaları reddeden Amca Turhan'ın ses kaydında "İkimiz gidelim yatalım kardeş. İşimizi kendimiz temizleyelim. Savcıya mı gidelim, karakola mı gidelim? Bunu biz temizleyelim çocuklarımız birbirlerini düşmesinler" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. Turhan ses kaydını reddetmezken kız kardeşi Havva'yı öldürmediğini söyledi.

Müge Anlı ve ekibinin ulaştığı bilgiler ise kan dondurucuydu. Kız kardeşleri Havva'nın 16 yaşında telli duvaklı bir düğünle Ahmet Yaşar ile evlendiği ortaya çıktı. Akıbeti belli olmayan talihsiz kadının eşiyle sorunlar yaşadığı için kardeşleri tarafından Adana'nın Kozan ilçesinden Kayseri'ye getirildiği öne sürüldü.

"KAYIPLARDAN AMCAM YUSUF TURHAN SORUMLU"

Mektupta, aile içi cinayetlerle ilgili zaman aşımı olmadığını söyleyen Mehmet Turhan'ın hangi konuyu işaret ettiği merak konusu oldu. Anne ve babasının nerede olduğunu bulmak isteyen Yusuf Turhan ise kayıp olayından amca Yusuf Turan'ı sorumlu tutuyor.

Yeğen Yusuf Turan, aynı isimdeki amcasını olaydan sorumlu tutarken anlattığı detaylar Müge Anlı'yı ve stüdyodaki seyircileri şoke etti. Babasının cezaevine girme sebebinin işlediği cinayetler olduğunu ifade eden Turan, "Amcamla birlikte işledikleri birkaç cinayet var. Havva isimli halamı öldürüp cesedini ırmağa attıkları söyleniyor ama bunun cezasını yatmadılar. Halamın öldüğü kesin değil, yurt dışına kaçmış da olabilir" sözlerini kullandı.

50 KİLOGRAM UYUŞTURUCU CİNAYETİ!

Baba Mehmet Turhan ile amca Yusuf Turan'ın peynir işine girdiklerini ve bu işte büyüdüklerini anlatan Turan babası ile amcasının, o dönemde rekabet ettikleri peynirciyi de öldürdüğünü söyledi. Turan, "Babam peynirciyi öldürdükten sonra arabasını da yakmış" dedi.

Kayıp Mehmet Turhan'ın çarpıcı geçmişiyle ilgili detaylar bununla da sınırlı kalmadı. Babasının evde 50 kilogram uyuşturucu sakladığını belirten Turhan, Nafiz isimli bir kişinin uyuşturucuyu evden çaldığını söyledi. Bu olaydan sonra babası Mehmet Turhan'ın Nafiz isimli kişiyi öldürdüğünü ifade eden Turhan, "Babam Nafiz'i öldürdükten sonra Nafiz'in evine gitmiş. Orada da Nafiz'in evinde kalan yabancı uyruklu bir kadının kolunu satırla koparmış. Bunun cezasını babam yatmamış" diye konuştu.

"KIZ KARDEŞİMİ NİYE ÖLDÜREYİM?"

Atv ekranlarında Müge Anlı canlı yayınına bağlanan amca Yusuf Turhan ise yeğeninin iddialarını reddetti. Kız kardeşini öldürmediğini söyleyen amca Turhan, "Yeğenim masal anlatıyor, bana iftira atıyor. Müge Anlı yayınına gitmesi için cebine parayı bile ben koydum. Kız kardeşimi niye öldüreyim? Nerede olduğunu bilmiyorum, yurt dışına çıktığı konuşuluyor" sözleriyle kendisini savundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.