1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Mutfaklar İçin Müjde: Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü, O Markette Büyük İndirm Var İşte Detaylar...
Mutfaklar İçin Müjde: Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü, O Markette Büyük İndirm Var İşte Detaylar...

Mutfaklar İçin Müjde: Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü, O Markette Büyük İndirm Var İşte Detaylar...

Ayçiçek yağı fiyatları yakından takip edilen bir gündem maddesi haline geldi. Geçen yılın en çok zam alan ürünlerinden biri olan ayçiçek yağı, bu yıl da zamlarla karşı karşıya. Özellikle yaz aylarında düşük verimle birlikte yeni zamların gelmesi bekleniyor.

A+A-

Ayçiçek yağı fiyatları yakından takip edilen bir gündem maddesi haline geldi. Geçen yılın en çok zam alan ürünlerinden biri olan ayçiçek yağı, bu yıl da zamlarla karşı karşıya. Özellikle yaz aylarında düşük verimle birlikte yeni zamların gelmesi bekleniyor. Ancak bu zam öncesi, bir market zinciri çılgın bir kampanyaya imza attı. 4 litrelik ayçiçek yağı bedavadan biraz pahalı satılıyor.

Mutfakların vazgeçilmezlerinden olan ayçiçek yağı fiyatları son iki yılda rekor üstüne rekor kırdı. Bu yazın düşük verimiyle birlikte ayçiçek yağına yeni zamlar gelmesi bekleniyor. Ancak bu zam öncesi son kampanya haberi geldi ve o market zinciri büyük bir indirim başlattı.

Şu an 174,95 TL olan normal satış fiyatıyla satılan 4 litrelik Kırlangıç ayçiçek yağı, şu anda 159,95 TL'ye satılıyor. Bu kampanya stoklarla sınırlıdır ve kampanyadan faydalanmak isteyenler online olarak da sipariş verebilirler. Ancak sınırlı sayıda ürün bulunduğu için hızlı davranmanızda fayda var. Ayçiçek yağı fiyatlarındaki bu indirim kampanyası, mutfak masraflarınızı biraz olsun hafifletebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.