1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. O Banka'dan Gelir Belgesiz 15.000 TL Nakit Duyurusu, Aylık Ödemeleri Kendiniz Belirleyebilirsiniz!
O Banka'dan Gelir Belgesiz 15.000 TL Nakit Duyurusu, Aylık Ödemeleri Kendiniz Belirleyebilirsiniz!

O Banka'dan Gelir Belgesiz 15.000 TL Nakit Duyurusu, Aylık Ödemeleri Kendiniz Belirleyebilirsiniz!

Gelir belgesine gerek olmadan 15 000 TL tutarında nakit ödemesi yapacağını duyuran Şekerbank, aylık yapılacak ödemelerin düzenlemesini müşterilerine bırakıyor. Ayrıntılar haberimizde…

A+A-

Gelir belgesine gerek kalmadan15 000 TL tutarında nakit ödemesi yapacağını duyuran Şekerbank, aylık ödemelerin düzenlemesini müşterilerine bırakıyor. Detaylar haberimizde…

Şekerbank tarafından gelen son dakika kampanyası kişilerin nakit ihtiyacını karşılamaya yönelik. Nakit sıkıntısı çeken kişilere 15 000 TL tutarında nakit sağlıyor. Gelir belgesine gerek kalmadan imzasız bir biçimde sunulmakta olan uygulamada taksitleri kişiler belirliyor. Bu imkâna sahip olmak için Şekerbank üzerinden bir hesabın olması gerekmektedir. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden onay alınabilir.

Son zamanlarda pek çok bankanın yapmış olduğu kampanyalardan biri olan ve şubelere gitmeden hızlı bir biçimde onay alınabilen ihtiyaç kredisi kampanyasına Şekerbank’da katıldı. Banka kendi müşterilerine 15 000 TL tutarında kredi vererek 36 ay vadeli seçenek sunuyor. Bunun beraberinde banka kampanyaya katılarak kredi kullanacak kişilere ilk taksit ödemesini 90 gün boyunca erteleme fırsatı veriyor.  Aylık ödemeler iki ayda ya da üç ayda bir müşterinin talebine göre şekillenecek.

Şekerbank tarafından yapılan bu kampanyada bazı koşulları aranıyor. Bu koşulları yerine getiren kişilere onay verilecek. Eğer banka üzerinden 15 000 TL için onay alınmak isteniliyorsa, banka kredi notunun 1100 ve üzeri olmasın gerekmektedir. Kredi notu düşük olan kişiler bankaya kefil vererek yâda ipotek sunarak kredi alabilecek.

Banka üzerinden kredi kullanacak emekliler ise, emekli maaşlarını banka üzerinden alma şartını yerine getirmeleri gerekir. Şekerbank emekli maaşını kendi bankasına taşıyan kişilere kredi vererek diğer bankalardaki borcunu kapatarak transfer imkânı sunuyor. Sigortalı olarak çalışan kişiler ise kişisel olarak 15 000 TL kullanma imkânı mevcut.

Sizlerde Şekerbank üzerinden ihtiyaç kampanyasına katılmak istiyorsanız, en yakın Şekerbank şubelerine kimlik kartı ve gelir belgeniz ile gitmeniz halinde başvurabilirsiniz. Gelir belgesiz kredi almak isteyenler banka şubelerine giderek müracaat yapabilir. Nakit onayı alınarak tutar hesabınıza aynı gün için aktarılır.  Konu hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler Şekerbank’ın fotoğrafı internet sitesini ziyaret edebilir. Bunun beraberinde en yakın banka şubesine uğrayarak müracaat yapabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.