1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Pınar Deniz Hayranlarını Şoke Etti! Oynadığı yargı dizisinin paylaşımına küfürlü yorum yaptı....
Pınar Deniz Hayranlarını Şoke Etti! Oynadığı yargı dizisinin paylaşımına küfürlü yorum yaptı....

Pınar Deniz Hayranlarını Şoke Etti! Oynadığı yargı dizisinin paylaşımına küfürlü yorum yaptı....

Kanal D'nin Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz'in yapmış olduğu yorum sosyal ağlarda damga vurdu. Yargı dizisinin Instagram hesabından yapılan paylaşıma Ceylin karakterinin küfürlü repliğini yorum olarak yazdı.

A+A-

Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz'in yapmış olduğu yorum sosyal ağlarda damga vurdu. Yargı dizisinin Instagram hesabından yapılan paylaşıma Ceylin karakterinin küfürlü repliğini yorum olarak yazdı.

Kanal D ekranlarının ilgi ile izlenen dizisi Yargı'da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, Yargı dizisinin fotoğrafı Instagram hesabından yapılan paylaşıma şaşırtan bir yorum yaptı.

KÜFÜRLÜ REPLİĞİ YAZDI

28 yaşındaki Deniz, Yargı dizisinin Instagram hesabında takipçilere sorulan ''Favori Ceylin repliğin hangisi? Yorumlarınızı bekliyoruz'' sorusuna dizide canlandırdığı Ceylin karakterinin küfürlü bir repliğini yazdı.

aerw.jpg

TAKİPÇİLER ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Bazı sosyal ağ kullanıcıları ise Pınar Deniz'in küfürlü yorumu karşısında gözlerine inanamadı. Bazı takipçiler, ''Pınar Deniz farkı'' ve ''Efsane kadın ya'' yorumu yaptı.

aww.jpgaaaq.jpgaeew.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.