1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten Son Dakika  Açıklaması Geldi! Altın Yatırımcıları Sakın Bunu Yapmayın...
Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten Son Dakika  Açıklaması Geldi! Altın Yatırımcıları Sakın Bunu Yapmayın...

Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten Son Dakika  Açıklaması Geldi! Altın Yatırımcıları Sakın Bunu Yapmayın...

Piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı. Gram altının 508 TL'ye kadar yükseldi. Çeyrek altın ise 831 TL üzerinden işlem görüyor. Altın ve finans uzmanı Memiş yatırımcılara uyarıda bulundu.

A+A-

İslam Memiş 500 TL seviyesinden altına alınmaması gerektiğini belirtti. Gram altının 492 TL seviyesini geriledi. Memiş açıklamalarda bulundu. Haziran'da ciddi bir sürpriz yatırımcıyı bekliyor dedi. Gram altın için 600 lira gibi yeni rekorlar gelecek açıklamasında bulundu. İşte o açıklamanın detayları ve son dakika haberleri…

Piyasalara ilişkin açıklamada bulunan analist İslam Memiş altın alacaklara kritik bir uyarı yaptı. 500 TL seviyesinde altının gramının seyrettiğini ve gram altının kısa süre içerisinde düşeceğini söyledi. Acele etmeyin uyarısı yaptı. Tepetaklak giden kripto para borsası bundan sonra bunu fırsata çevirmeyi düşünen yatırımcı için uyarıda bulundu.

Haziranda Altın Düşecek!

500 TL'den gram altın almayın, zarara girebilirsiniz diyen İslam Memiş ters köşe yapılacağından bahsetti. Bu ters köşeye dikkat çeken İslam Memiş altın satışlarını beklemek gerektiğini belirtti. Düzenleme yapılacak. 492 TL seviyesinden altın alabilirsiniz. Ons altın fiyatı 1845 dolar seviyesinde olacak. 500 TL'den alacak olanlara zarar edersiniz açıklamasında bulundu. Bu seviyeler şubat ayı kaynaklı ortaya çıkıyor. Şubat ayında alanların kaymak yiyeceği seviyeler bu seviyeler. Bu seviyelerden tekrar alıp zarar etmeye gerek yok. Buna dikkat edin dedi ve haziran ayında büyük bir sürpriz yaşanacağını söyledi. Bu sürpriz ile birlikte herkes hazır olmalı. Basell Bankacılık Gözetim Komitesi yani dünyanın bütün bankalarının küresel bir değişim yaşayacağını belirtti. Özellikle Haziran sonlarında altın ve gümüş fiyatlarında yeni zirvelerin ortaya çıkacağından bahsetti.

Altınınızı Satmayın Zarar Edersiniz!

İslam Memiş altın yükselirken sakın gaza gelip satmayın. Satan tekrar alamıyor. Bu nedenle alan mutlu, satan zararlı olacak. Al-sat yerine alın, satmayın. Bu dönemde büyük zarar edersiniz açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.