1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. PTT Nakit Kampanyası Başlattı, Adresinizden ve Gişelerden Ödeme Yapılıyor!
PTT Nakit Kampanyası Başlattı,  Adresinizden ve Gişelerden Ödeme Yapılıyor!

PTT Nakit Kampanyası Başlattı, Adresinizden ve Gişelerden Ödeme Yapılıyor!

PTT Nakit Kampanyası başladı, Gişelerden ve Adresinizden Nakit Ödemesi Yapılacak. PTT'den nakit kampanyasına katılıp hızlı şekilde nakit ihtiyacınızı giderebileceksiniz...

A+A-

PTT Nakit Kampanyası başladı, Gişelerden ve Adresinizden Nakit Ödemesi Yapılacak. PTT'den nakit kampanyasına katılıp hızlı biçimde nakit ihtiyacınızı giderebilebileceksiniz...

PTT nakit kampanyasına müracaat yapmak isteyen kişiler PTT şubelerine giderek işlem yapabildikleri gibi ayrıca artık ev ya da iş adreslerinde de nakit ödemesi alabilecek. PTT üzerinden son dakika kampanyası olarak yapılan bu işlemler acil Para ihtiyacı olan yurttaşlar için aktif bank  verilmektedir. 40 000 TL'ye kadar alacağınız nakit ödemesinde müracaat yapmak isteyen kişiler PTT aktif bank'ın yaptığı kredi kampanyasına katılarak Kredi notu düşük olsa bile onay alabilecek. 

PTT yaptığı Bu kampanyada 36 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi kullandırırken yurttaşların ilk taksit ödemesinde 90 güne kadar erteleme yapma olanağı sunarak rahat bir nefes almasını sağlayacak. Aktif bank üzerinden müracaat yapmak isteyen kişiler en yakın PTT şubesine giderek kimlikleri ile beraber işlem yapabilir ihtiyaç kredisi müracaat formunu doldurduktan sonra kredi onayı alırsak gişe personeli tarafından ödemesi yapılır. 

Aktif bank üzerinden yapılan kampanyada sms ile müracaat yapmak isteyen kişiler ise Cep telefonlarından ücretli bir mesaj atarak hızlı bir biçimde müracaat sonucunu öğrenebilir ve ne kadar kredi onay aldığını mesaj da görebilir. Sms ile müracaat yapmak istiyorsanız Kredi yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı 3050 numarasını gönderin.

5 dakika içerisinde sizlere sonuç gelecek ve onaylanan kredi ne kadar oldu gösterilecektir. Kredi onay satın aldıktan sonra aktif bank genel müdürlüğünce hemen aranacak ve krediyi nasıl kullanacağınız konusunda sözleri bilgiler verilecektir. PTT üzerinden emekli maaşı alan yurttaşlar ise 80 000 TL'ye kadar bu banka üzerinden yapılan kampanyaya katılarak kredi desteği alabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.