1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. PTT Son Dakika Duyurusu Yaptı! İhtiyacı Olanlara 10.000 TL Ödeme Yapıyor! İnanılmaz Rekor Başvuru Var...
PTT Son Dakika Duyurusu Yaptı! İhtiyacı Olanlara 10.000 TL Ödeme Yapıyor! İnanılmaz Rekor Başvuru Var...

PTT Son Dakika Duyurusu Yaptı! İhtiyacı Olanlara 10.000 TL Ödeme Yapıyor! İnanılmaz Rekor Başvuru Var...

PTT üstünden yapılan son dakika kampanyası ile beraber 10 dakikada 10.000 TL ödeme alabileceksiniz. PTT yaptığı bu kampanyayla beraber 10 dakikada 10.000 TL ödeme vereceğini duyurdu. bir saat İçinde İhtiyacı Olanlara 10.000 TL Ödeme Yapılıyor Rekor Başvuru Var. Sizlerde destek alabilirsiniz. bu fırsat kaçmaz.

A+A-

PTT üstünden yapılan son dakika kampanyası ile beraber 10 dakikada 10.000 TL ödeme alabileceksiniz. PTT yaptığı bu kampanyayla beraber 10 dakikada 10.000 TL ödeme vereceğini duyurdu.

PTT üstünden müracaat yapmak isteyen kişiler hem PTT şubesi üstünden hem de PTT şubelerine gitmeden SMS atarak aktif banka aracılığıyla nakit kampanyasına müracaat yapabiliyor. Emekli olan sigortalı şekilde çalışan yurttaşlar PTT üstünden yaptıkları bu kampanyalara müracaat yaparak hızlı bir biçimde onay alabiliyor.

PTT kredi kampanyasına katılmak isteyen kişiler bazı banka şartlarına uygun olması halinde onay alabilir ve almış oldukları bu ona ile beraber hemen sonucunu öğrenebilir. 

PTT ve aktif bank'ın fotoğrafı web sitesi üstünden yapılan duyuru ile beraber acil paraya ihtiyacı olan yurttaşlar yapılan bu destek kampanyasına katılarak 36 ay vadeye kadar işlem yapabiliyor. 

Başvuru nasıl yapılır?

PTT üstünden müracaat yapmak isteyen kişiler için en kolay müracaat yöntemlerinden bir tanesi bankanın sms kredi teknik servisidir. PTT üstünden SMS ile kredi müracaatsu yaparak hızlı bir biçimde hemen sonuç alabilir onaylanan tutarı hemen kendi hesabınıza yatırabilirsiniz.
PTT ve aktif banka  yapılan Bu kampanyada müracaat yapmak isteyen kişiler Kredi yazıp boşluk bırakıp t.C. Kimlik numarasını 3050 numarasını mesaj olarak gönderebilir.

PTT üstünden emekli maaşı alıyorsanız ve SMS ile kredi müracaatsu yapmak istiyorsanız PTT yazıp boşluk bırakıp t.C. Kimlik numaranızı 3050 numarasına göndermeniz gerekmektedir. PTT üstünden emekli kredisi kullanacak olan kişiler 10.000 TL üstünde de 80 000 TL'ye kadar bu bankadan yapılan Kredi kampanyasına katılabilirler. PTT ihtiyaç kredisi verdiği müşterilerde kişilerin kendi kredi notuna göre faiz oranları uygulamaktadır. 

SMS ile kredi müracaatsu yaptıktan sonra onay alan yurttaşlar en yakın PTT şubesinden ya da PTT şubelerine gidecek zamanı yok ise ev ya da iş adreslerinde belirtilen bu Kredi kampanyasına katılabilirler. Ev ya da iş adresinize gelecek olan aktif bank müşteri temsilcisi ile beraber ilk önce kendinize N kolay hesabı açacak ve sonrasındada n kolay aktif bank ihtiyaç kredisi kullanacaksınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.