1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. PTT TC kimlik numarasına 5000 TL ödeme yatırıyor, hafta içi başvuru yapılabilir
PTT TC kimlik numarasına 5000 TL ödeme yatırıyor, hafta içi başvuru yapılabilir

PTT TC kimlik numarasına 5000 TL ödeme yatırıyor, hafta içi başvuru yapılabilir

PTT TC kimlik numaranıza göre 5000 TL ödüyor, hafta içi müracaat yapabilirsiniz. Hemen onay alabilirsiniz.

A+A-

PTT TC kimlik numaranıza göre 5000 TL ödüyor, hafta içi müracaat yapabilirsiniz. Hemen onay alabilirsiniz.

PTT kimlik numaranıza göre 5000 TL ödeme yapıyor, hafta içi müracaat yapılabiliyor. PTT son dönemde özellikle çalışan ve emekli olan kişilere yaptıkları kampanyalar ile beraber uygun faiz oranları ile kredi olanağı sağlıyor. PTT üzerinden ihtiyaç kredisi müracaatsu yapmak isteyen kişiler 5000 TL ödeme almak istiyorsa Bu bankada hesabı olmasa bile 36 ay vadeye kadar işlem yaparak kredi onayı alabilir. PTT aktif bank ile yaptığı anlaşma sonrasında bu banka üzerinden PTT aracılığıyla kredi vereceğini ve 5000 TL kredi kullanacak olan kişilerin kredi notu uygun olması halinde hemen onay alabileceğini söyledi. 

PTT çalışan ve emekli olan yurttaşlara yaptığı bu kampanyalar da 5000 TL ödeme almak isteyen kişilere 36 ay vadeye kadar hızlı bir biçimde onay vereceğini açıkladı. Aktif bank üzerinden verilen bu Kredi kampanyasına katılmak isteyen kişiler PTT şubelerine giderek kimlikleri ile beraber müracaat yapabilir ya da banka şubesine gitmeden sms ile hemen ne kadar onay aldığını görebilir.

PTT üzerinden SMS ile kredi müracaatsu yapmak istiyorsanız cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek Kredi yazın boşluk bırakın ve kendi kimlik numaranızı yazarak 3050 numarasına bu mesajı gönderin. Gönderilen mesaj sonrasında hızlı bir biçimde sizleri değerlendirme yapılacak ve TC kimlik numaranız üzerinden yapılan değerlendirme neticesinde sizlere Kredi sonucu belirlenecektir. PTT 3050 numarasını göndermiş olduğunuz mesaj sonrasında ona yollarsanız bu 10 aylık tutarı en yakın PTT şubesinde kullanabileceğiniz gibi ayrıca ev ya da iş adresinize de kullanabiliyorsunuz.

SMS ile kredi müracaatsu yapamayanlar aktif bank'ın fotoğrafı internet sitesine girerek burdan ihtiyaç kredisi müracaat formunu doldurabilir ve 5000 TL onay alabilir. 5000 TL kredi kullanacak olan kişiler aktif bank üzerinden 36 ay vadeye kadar işlem yaparken ilk taksit ödemesinde de 3 ay erteleme olanağı ile müşterilerine destek kredisi kullandırmaktadır.

PTT ayrıca emekli olan yurttaşlara 80.000 tl ye kadar ihtiyaç kredisi veriyor. Emekli olan yurttaşlar PTT üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa emekli maaşı PTT üzerinden alınması koşulu ile 36 ay vadeli 80.000 TL kredi kullanabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.