1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. PTT'den Bayram Heyecanı: TCKN Sonu 0,2,4,6 ve 8 Olanlara 3000 TL Bayram Harçlığı Verilecek!
PTT'den Bayram Heyecanı: TCKN Sonu 0,2,4,6 ve 8 Olanlara 3000 TL Bayram Harçlığı Verilecek!

PTT'den Bayram Heyecanı: TCKN Sonu 0,2,4,6 ve 8 Olanlara 3000 TL Bayram Harçlığı Verilecek!

Son dakika haber! Bu sabah PTT tarafından bir duyuru yapıldı. Kimlik numarası 0, 2, 4, 6 ve 8 ile biten kişilere bayram harçlığı verilecektir. Bayram harçlığı başvuruları başlamıştır. Kurban Bayramı için geri sayım devam ederken, hükümet bir dizi yardım programı açıklıyor. Bu sefer de Kurban Bayramı yardımı için hazırlıklar yapıldı.

A+A-

Son dakika haber! Bu sabah PTT tarafından bir duyuru yapıldı. Kimlik numarası 0, 2, 4, 6 ve 8 ile biten kişilere bayram harçlığı verilecektir. Bayram harçlığı başvuruları başlamıştır.

Kurban Bayramı için geri sayım devam ederken, hükümet bir dizi yardım programı açıklıyor. Bu sefer de Kurban Bayramı yardımı için hazırlıklar yapıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yardım ödemelerini TC kimlik numarasının son hanesine göre yapacaktır. Kurban Bayramı yardım başvuruları e-devlet hizmetleri üzerinden yapılacaktır. Kimlik numarası 0, 2, 4, 6 ve 8 ile biten kişiler yardım ödemesinden yararlanabilecektir. PTT tarafından sağlanan Kurban Bayramı yardımının özel başvuru koşulları ve detayları bulunmaktadır.

PTT, Kurban Bayramı yardımını bu sabah duyurdu. Yardım ödemeleri, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi hanelere Kurban Bayramı'ndan önce yapılacak. TC Kimlik numarası 0, 2, 4, 6 ve 8 ile bitenler Kurban Bayramı yardımına başvurabilirler. Kurban Bayramı yardımı tamamen koşulsuz ve karşılıksız olacaktır. Tatil öncesi nakit ihtiyacı olanlar, son başvuru tarihini kaçırmadan yardım ödemesi için başvurabilirler.

PTT tarafından sağlanan Kurban Bayramı yardımı için başvuru şartları da bulunmaktadır. İhtiyaç sahibi olmak da kriterler arasındadır. Ödeme başvurusu TC kimlik numarasının son hanesine göre yapılacaktır. Son haneler olan 0, 2, 4, 6 ve 8'e göre başvurular için farklı günler belirlenmiştir. Belirlenen başvuru günlerini Aile Bakanlığı tarafından yapılan duyuruyu okuyarak öğrenebilirsiniz,

SON BAŞVURU TARİHİNİ KAÇIRMAYIN

PTT tarafından sağlanan Kurban Bayramı yardımı için başvuru tarihleri ​​de açıklandı. Kurban Bayramı 28 Haziran'da başlıyor ve bayram harçlığı ödemeleri 15 Haziran'a kadar tamamlanacak. Bu nedenle PTT'den Kurban Bayramı yardımı almak isteyenlerin en geç 10 Haziran'a kadar e-devlet hizmetleri üzerinden başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Başvurularını tamamlayanlar, bayram harçlığı ödemelerini banka hesapları veya PTT aracılığıyla alabilecekler.

Ayrıca Ziraat Bankası'nda hesabı olanlar, Kurban Bayramı harçlığı ödemelerini Ziraat Bankası aracılığıyla da alacak. Bayram öncesi yapılacak olan Kurban Bayramı harçlığı ödemeleri tamamen koşulsuz ve geri ödemesiz olacaktır. Tatilde rahat bir nefes almak isteyen herkes bu ödeme için başvuru işlemlerini tamamlayabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.