1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. QNB Finansbank Tek Tek Açıklandı İnternetten Başvuran Herkese Düşük Faizle 20.000 TL, 30.000 TL Hemen Kredi Verilecek...
QNB Finansbank Tek Tek Açıklandı İnternetten Başvuran Herkese Düşük Faizle 20.000 TL, 30.000 TL Hemen Kredi Verilecek...

QNB Finansbank Tek Tek Açıklandı İnternetten Başvuran Herkese Düşük Faizle 20.000 TL, 30.000 TL Hemen Kredi Verilecek...

Tek tek açıklandı! 10.000-20.000-30.000 TL 12-24-36 ay en düşük faizle anında alabilirsiniz! İnternet ortamından online şekilde veya mobil işlem kanalları aracılığı ile her geçen gün daha fazla kullanımı hızlanan, bankalar tarafından sağlanan hizmetler arasında yer alan kredi paketlerinden biride "ön onaylı kredi" olarak adlandırılır. İhtiyaç kredi

A+A-

Tek tek açıklandı. 10.000-20.000-30.000 TL 12-24-36 ay en düşük faizle anında alabilirsiniz! İhtiyaç kredisinin belirli alt kategorileri vardır. Bunlar yeni evlenen çiftlere kolaylık sağlayacak evlilik kredisinden, öğrencilerin daha rahat eğitim görmeleri için alınan eğitim kredisine kadar farklılık gösterebilir. Bu bağlamda QNB Finansbank tarafından son 1 yıl içerisinde ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmadıysanız ve mevcutta açık ihtiyaç krediniz ya da hazır krediniz bulunmuyorsa tanışmamıza özel oranlardan yararlanabilirsiniz."şeklinde açıklama geldi. Bireyler ihtiyaç kredisini maksimum 36 ay kullanabilirler. Bankadan ihtiyaç kredisini alabilmek için kişinin gelir düzeyi etken faktörlerdendir.

FİNANSBANK TARAFINDAN SUNULAN SEÇENEKLER

Kredi çekecek vatandaşlara sunulacak seçenekler şu şekilde sıralandı: Kolay Ödemeli Kredi: Bu seçenek için "İhtiyaç anında taksitleriniz düşük tutarla başlasın." denildi.

Doğum Günü Kredisi: Bu seçenek için "Doğum gününüzün denk geldiği ay süresince yararlanabileceğiniz özel faiz oranı teklifimizi kaçırmayın." denildi.

Borç Transferi Kredisi: Bu seçenek için "Diğer tüm banka borçlarınızı QNB Finansbank'ta tek çatı altında toplayarak ödemelerinizi düzenleyin." denildi.

Tanışma Kredisi: Bu seçenek için "Hangi banka müşterisi olursanız olun QNB Finansbank'tan son 1 yıl içerisinde ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmadıysanız ve mevcutta açık ihtiyaç krediniz ya da hazır krediniz bulunmuyorsa tanışmamıza özel oranlardan yararlanabilirsiniz." denildi.

Kamu Çalışanına Özel Kredi: Bu seçenek için "Kamu çalışanlarına özel fırsat! Avantajlı faiz oranları ve 3 ay erteleme seçeneği ile kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi QNB Finansbank'ta." denildi.

Finans maaş Kredisi: Maaşını Bu seçenek için "QNB Finansbank'tan alan müşterilerimize özel ihtiyaç kredisi faiz oranı avantajımızdan faydalanın." denildi.

KREDİ HESAPLAMASI

1.44 faiz oranı ile sağlanan krediyi çekecek vatandaşlar, 10 bin lira için şu şekilde ödeme yapacak:

  • 12 ay vade için her ay 930 TL ödenecek ve toplamda 11.210 TL ödenmiş olacak.
  • 24 ay vade için her ay 513 TL ödenecek ve toplamda 12.353 TL ödenmiş olacak.
  • 36 ay vade için her ay 371 TL ödenecek ve toplamda 13.566 TL ödenmiş olacak.
  • 20 bin lira için aşağıdaki taksit tutarlarını ödeyecek.
  • 12 ay vade için her ay 1.860 TL ödenecek.
  • 24 ay vade için her ay 1.025 TL ödenecek.
  • 36 ay vade için her ay 751 TL ödenecek.
  • 30 bin lira çekecek vatandaşlar için geri ödeme detayları şu şekilde:
  • 12 ay vade için her ay 2.790 TL ödenecek.
  • 24 ay vade için her ay 1.538 TL ödenecek.
  • 36 ay vade için her ay 1.126 TL ödenecek.

İhtiyaç kredisi nedir?

İhtiyaç kredisinin belirli alt kategorileri vardır. Bunlar yeni evlenen çiftlere kolaylık sağlayacak evlilik kredisinden, öğrencilerin daha rahat eğitim görmeleri için alınan eğitim kredisine kadar farklılık gösterebilir.

Çoğu zaman ise tatile çıkmak için tatil kredisi tercih edilir. Fakat araştırmalara göre kişiler en çok, eşya kredisinde başvuru yaparak ihtiyaç kredisi almışlardır.

Bireyler ihtiyaç kredisini maksimum 36 ay kullanabilirler. Bankadan ihtiyaç kredisini alabilmek için kişinin gelir düzeyi etken faktörlerdendir. Ve ayrıca bankalardaki skor oranı önemlidir.

İhtiyaç Kredisi Nedir ve Cayma Hakkı Var mıdır ?

Kişinin aldığı krediden cayma hakkı vardır. Diyelim ki krediyi kullanmaya karar verdi. Ve kredisi onaylandı ve maalesef sonrasında kullanmaktan vazgeçti. Vazgeçme süresi 14 gündür.

Ve bunun içinde vazgeçmeden önce müşteri temsilcilerine belirtmesi gerekir. Kişi cayma hakkını kullandığında aldığı kredi tutarı yani esas para ve geri ödeyeceği tarihe kadar faiz tutarını, en fazla 30 gün içerisinde kullanılan kuruma geri yatırmış olması gerekir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.