1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Sabah Saatlerinde harika bir haber geldi! 2.000 TL nakit para ödemesi yapıyor! Acele edin başvuru yapmayı unutmayın...
Sabah Saatlerinde harika bir haber geldi! 2.000 TL nakit para ödemesi yapıyor! Acele edin başvuru yapmayı unutmayın...

Sabah Saatlerinde harika bir haber geldi! 2.000 TL nakit para ödemesi yapıyor! Acele edin başvuru yapmayı unutmayın...

2022 az bir süre kala milyonlarca emekli, dul ve yetimi çok yakından ilgilendiren banka promosyonlarında senenin son kampanyası başlamıştır. Özel bankalar daha çok emekli müşteri edinmek için üst limiti 2 000 tl'ye kadar çıkarmış bulunuyor. emekli promosyon hangi banka ne kadar veriyor?

A+A-

Bütün emeklilerin yararlanabildiği banka promosyonlarında üst limit 2000 TL’ye çıkarıldı. Hem kamu hem de özel bankalar adeta yarışa girdi. İşte banka banka emekli promosyon miktarları…

Bankalardan milyonlarca emekliyi ilgilendiren muhteşem haber geldi. 1.750 TL olan promosyon en üst limiti 2000 TL’ye çıkarıldı. Tüm emeklilerin yararlanabileceği bu promosyon geri ödemesiz şekilde anında nakit olarak ya da banka hesabına yatırılıyor.

Yeni emekli olmuş ya da 3 senenisini dolduranlar banka promosyonların yararlanabiliyor. 3 seneyi doldurmadan banka değiştirmek isteyen emekli için de imkanlar mevcut.

PROMOSYON DIŞINDA ÇEŞİTLİ AVANTAJLAR DA MEVCUT

2022 az bir süre kala milyonlarca emekli, dul ve yetimi çok yakından ilgilendiren banka promosyonlarında senenin son kampanyası başlamıştır. Özel bankalar daha çok emekli müşteri edinmek için üst limiti 2 000 tl'ye kadar çıkarmış bulunuyor.

Emekliler ilk maaşını Sosyal Güvenlik Kurumu'nun bağlı olduğu bankadan satın aldıktan sonra maaşını istediği bankaya taşıyabiliyor. Burada da promosyon ödemeleri belirleyici oluyor. Bankalar promosyon dışında da çeşitli avantajları emeklilerin kullanımına sunuyor.

TABAN TUTAR 500 TL

Maaşı 1.500 tl'ye kadar olan emeklilere 500 lira, 1.500-2.500 lira arasında olana 625 lira, 2 000 500 lira üstü olana da 750 lira tutarında promosyon ödeniyor. Ancak bunlar taban tutarlar. Yani özel bankalar isterse belirlenenden daha fazla promosyon tutarı verebiliyor.

İŞ BANKASI'NDAN EMEKLİLERE 2.000 TL PROMOSYON

İş Bankası da emekli maaşını bankaya taşıyanlara 2.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacağını duyurdu.31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden ya da mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 1.500 TL’den düşük maaşlar için 1.750 TL, 1.500 - 2.500 TL arası maaşlar için 1.875 TL ve 2.500 TL ve üstünde maaşlar için 2.000 TL nakit promosyon ödemesi alıyor.

Promosyon ayrıcalığının beraberinde SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için de ücret ödemiyor. Üstelik, İşCep ve İnternet Şubesinden bedava dağıttığı para transferi ayrıcalıkları, emekli müşterilere özel dönemsel kredi ve mevduat kampanyaları gibi pek çok fırsattan yararlanabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.