1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sedat Peker Yakalandı Mı? Polisler Tarafından Alındığı İddiası Ortalığı Karıştırdı....
Sedat Peker Yakalandı Mı? Polisler Tarafından Alındığı İddiası Ortalığı Karıştırdı....

Sedat Peker Yakalandı Mı? Polisler Tarafından Alındığı İddiası Ortalığı Karıştırdı....

Suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından bir seri paylaşımda bulunarak hakkında ortaya atılan iddialara açıklık getirdi.

A+A-

Peker'in dün akşam saatlerinde evinden Birleşik Arap Emirlikleri polisleri tarafından alındığı ve bir sorgulamaya tabi tutulduğu iddia edilmişti. 

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Peker, Dubaili yetkililer tarafından kaldığı mekandan alındığını doğrularken gazeteci Barış Pehlivan tarafından iddia edilen 'gözaltı' durumunun ise gerçekleşmediğini söyledi.

Peker'in paylaşımları şu şekilde oldu:

*Kıymetli dostlarım, öğle saatlerinden itibaren kaldığım mekandan yetkililerle beraber ayrıldım. Şu an kaldığım mekana, ailemin yanına geri geldim. Hakkımdaki iddiaların yoğunluğu nedeniyle karşılıklı sohbette bulunduk.

*Şahsım hakkında herhangi bir Interpol kararı olmadığı için, tüm herkes gibi ülkelerinde misafir olarak bulunduğumu söylediler. Hakkımda birçok suikast ihbarı olduğunu bana ilettiler, hepimizin bildiği gibi.

*Ülkeden ayrılmamda veya ülkede kalmamda herhangi bir sorunun olmadığını da bana ilettiler. Aydınlık Gazetesi’nde yazan SAT timlerinin ve MİT timlerinin yaptığı operasyonla yakalandığım asla doğru değildir.

*Zaten ben uluslararası hukuka göre aranan bir kişi değilim. Bu sebeple yüce devletimizin bana resmi bir operasyon düzenleyebilmesi de mümkün değildir. Her normal insana davrandıkları gibi bana da kibar bir şekilde davrandılar.

*Bizde söz namus. Eğer ölmez sağ kalırsak, bu hikayeyi tamamlamaktan geri durmayacağız.

*Tabi ki bu süre zarfında gereği eğer yapılmazsa, yapmayanlarla ilgili söyleyecek sözlerimiz de elbet olacaktır. Beni sevdiği için dua edenlere, beni sevmediğinden dolayı sadece çocuklarıma ve aileme iyi dilek dileyenlere tüm kalbimle teşekkür ederim.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

sedat-peker-1-001.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.