1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. SGK Son Dakika Olarak Duyurdu! 8 yıl erken emekli olabilirsiniz Muhteşem Haber erken emeklilik fırsatı!
SGK Son Dakika Olarak Duyurdu! 8 yıl erken emekli olabilirsiniz Muhteşem Haber erken emeklilik fırsatı!

SGK Son Dakika Olarak Duyurdu! 8 yıl erken emekli olabilirsiniz Muhteşem Haber erken emeklilik fırsatı!

Gelen son dakika açıklamalarına göre herkes artık 8 yıl daha erken emekli olabilecek. Emekli olma hayalleri için gün saymaya başlayan yurttaşlar için müjdeli haberler peş peşe gelmeye başladı. Hız kesmeden gelen haberler ile birlikte milyonlarca insanın yüzü gülüyor. 8 yıl erken emekli olma müjdesi…

A+A-

Gelen son dakika açıklamalarına bakılacak olduğu zaman herkes artık 8 yıl daha erken emekli olabilecek. Emekli olma hayalleri için gün saymaya başlayan yurttaşlar için müjdeli haberler gelmeye başladı.

Hız kesmeden gelen haberler ile birlikte milyonlarca insanın yüzü gülüyor. Emeklilik süreci için yapılan güncellemeye bakılacak olduğu zaman emeklilik yaşları ile alakalı çarpıcı güncellemeler de di

Gelen son dakika açıklamalarına göre herkes artık 8 yıl daha erken emekli olabilecek. Emekli olma hayalleri için gün saymaya  başlayan yurttaşlar için müjdeli haberler peş peşe gelmeye başladı. Hız kesmeden gelen haberler ile birlikte milyonlarca insanın yüzü gülüyor.

Emeklilik süreci için yapılan güncellemeye bakılacak olduğu zaman emeklilik yaşları ile alakalı çarpıcı güncellemeler de dikkatleri çekmeye başladı. SGK tarafından gelen açıklamalara bakılacak olduğu zaman tüm yurttaşlar ayrıntıları araştırmaya başladı. Bu sayede tam 8 sene erken emekli olabilecekler.

2000 Ekim tarihinden daha erken emeklilik için sigorta başlangıcı yapan Bağkur tescili olan esnaf yurttaşlar yapılan müjdeli haberleri araştırmaya başladı. Bu yurttaşlar sigorta tescil durumlarını 1982 tarihine kadar geri çekmek mümkün bir hale gelecek. Çalışan yurttaşların emeklilik durumlarında hesaplamalar gerçekleştirilirken tüm hizmetlerden hesaplamalar yapılarak katılacaktır.

8 yıl erken emekli olma müjdesi…

SGK tarafından gelen müjdeli haberlere bakılacak olduğu zaman yurttaşlar ne zaman emekli olacaklarını oldukça merak ediyor. Prim gün ödeme durumları ile birlikte sigortalı şekilde çalışma koşullarını yerine getiren bir taraftan da istenilen yaş koşullarını yerine getiren kişiler emekli olacak. Fakat her ne kadar prim gün ödeme ile birlikte sigortalı çalışma koşullarını yerine getirseler bile yaş koşulları yerine gelmeyen yurttaşlar emeklilik hakkı elde edemiyor.

4 Ekim 2000 tarihinden daha erken emeklilik için sigorta başlangıcı yapan Bağkur tescili olan esnaf yurttaşlar yapılan müjdeli haberleri araştırmaya başladı. Bu yurttaşlar sigorta tescil durumlarını 1982 tarihine kadar geri çekmek mümkün bir hale gelecek. Oda kaydı bulunan esnaf yurttaşlarda 1985 tarihine kadar emeklilik hakların geri çekmek için hak sahibi olacaklardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.