1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. SGK SSK ve BAĞ-KUR Emeklilerine 3000 TL Sürprizi Sevindirdi! Emekli maaşınızdan ayrı hesabınıza ödenecek!
SGK SSK ve BAĞ-KUR Emeklilerine  3000 TL Sürprizi Sevindirdi! Emekli maaşınızdan ayrı hesabınıza ödenecek!

SGK SSK ve BAĞ-KUR Emeklilerine 3000 TL Sürprizi Sevindirdi! Emekli maaşınızdan ayrı hesabınıza ödenecek!

Emekli maaşınızdan ayrı olarak 3000TL hesabınıza ödenecektir. Buhaberin detayları yeni yeni şekillenmeye başladı. Büyük rağbet görüyor. Emekliler bu fırsattan yararlanmak için bankaya başvuru yağmurunda bulunuyor.

A+A-

Emekli maaşınızdan ayrı olarak 3000TL hesabınıza ödenecektir. Buhaberin detayları yeni yeni şekillenmeye başladı. Büyük rağbet görüyor. Emekliler bu fırsattan yararlanmak için bankaya başvuru yağmurunda bulunuyor.

Emeklilere Müjde Geldi

Bir bankanın emeklilik yardımından yararlanmak isteyen emekliler, hangi bankaların ne kadar yardım sağladığını görebilecekler. Şekerbank nakit promosyon kampanyası açıkladı. Banka emekliye 3000 TL'ye kadar ödeme yapıyor, emekli maaşını bankasına havale ediyor.

Ödeme maaşa göre yapılır. Bu kapsamda 2.500 TL ve üzeri maaşı olan müşterilere 2.700 TL'lik promosyon kazanma fırsatı sunuldu. Öte yandan, Sheker Bonus kredi kartınızda 3.500 TL kullanırsanız, 300 TL bonus kazanırsınız. 

Maaş aralığına göre 01.499 TL maaşlı müşterilere 1.200 TL, 1.500 TL maaşlı müşterilere 2.499 TL ve 1.950 TL, 2.500 TL ve üzeri maaşlı müşterilere 2.500 TL kazanma fırsatı sunulacak. TL Kazanma fırsatı sunuldu. 2.700TL için bir promosyon. Şekerbank, emekli maaşını ilk kez bu bankaya yatıran müşterilerin nakit ihtiyaçlarını %0 faizsiz teşvik hesabı ile karşılamaktadır.

Tuğbay Kumanoğlu Ne Söyledi?

Maaş aralığına göre 2.700 TL'ye varan finansman fırsatından yararlanabilen Şekerbank emeklileri, Şeker bonus kredi kartında 3.500 TL'yi kullanarak 300 TL ikramiye de alabiliyor. Şekerbank KOBİ Bireysel ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu şunları söyledi: Tüm havale ve EFT işlemlerinizi web ve mobil şubelerden ücretsiz yapabilirsiniz. Sağlığınız yerindeyse veya geçerli bir sağlık raporu verirseniz, tüm banka işlemleri için 7 gün 24 saat gerçekleştiriyor ve 444 0344 emeklilik destek hattından destek isteyerek maaşlarıkapılarınakadar gelecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.