1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. SGK Vatandaşlara Açıkladı! 5000 TL Destek Ödemesinden Faydalanabilirsiniz! Hemen Başvurun
SGK Vatandaşlara Açıkladı! 5000 TL Destek Ödemesinden Faydalanabilirsiniz! Hemen Başvurun

SGK Vatandaşlara Açıkladı! 5000 TL Destek Ödemesinden Faydalanabilirsiniz! Hemen Başvurun

Sigortalı olarak çalışan vatandaşlar bankalardan 5 000 TL'ye kadar destek ödemesin alabilecek.

A+A-

Sigortalı olarak çalışanlar için bankalardan 5 000 TL'ye kadar destek ödemesi yapabilecek.

SGK üstünden de destek sağlanacak bu kampanyaya katılmak isteyen yurttaşlar anında müracaatta bulunabilecek. Peki müracaat şartları neler? Nasıl alınır? Ayrıntılar neler? Detaylar haberimizin devamında sizlerle...

Sigortalı olarak çalışma hayatında bulunan yurttaşlar için bankalar 5 000 TL'ye kadar destek ödemesi vereceklerini duyurdu. SGK  da destek verilecek olan bu kampanyaya katılım sağlamak isteyen yurttaşların emekli ve çalışan olmaları yeterli oluyor. Bankalar üstünden verilecek olan 5 000 TL nakit kampanyasına katılım sağlamak isteyen kişiler, banka kredi politikalarına uygun bulunmaları ile birlikte müracaatta bulunabilecek.

SGK Vatandaşlara 5 Bin TL Ödeme Verecek

Sigortalı olarak çalışıyor olan kişiler için bankalar 5 000 TL'ye kadar destek ödemesi vereceklerini ilan etti. SGK üstünden de destek verilecek olan bu kampanyaya katılım sağlamak isteyen yurttaşlar emekli ve çalışan olmak mecburiyetinde. Bankalar üstünden gerçekleştirmiş olan 5 000 TL ödeme kampanyasına katılım sağlamak isteyen kişiler, banka kredi politikalarına uygun olmaları halinde müracaatlarını yapabilecek. 

5 000 TL nakit için hızlı bir biçimde onay almak istiyorsanız, bankaların internet bankacılığı işlemleri ile birlikte veya kısa mesaj kredi işlemleri ile müracaat gerçekleştirebilir ve anında kredi çekebilirsiniz. İhtiyaç kredisi olarak sunulmakta olan bu kredilerde müracaatta bulunmak isteyenlerin banka notu 1.250 ve üstünde olmalı. Kredi notu düşük kişiler, belirli koşullar dahilinde ihtiyaç kredisinden faydalanabilecek. 5 000 TL nakit kredi kampanyasına katılım sağlamak isteyenler, hemde bankalardan aldıkları bu kredilerde 36 ay vadeye kadar geri ödeme tablosu gerçekleştirebilecek.

ING Bank 5 Bin TL Ödeme Desteği

5 Bin TL destek ödemesi müracaatsu yapmak isteyen yurttaşlar için gerçekleştirmiş olan kampanyalardan bir tanesi ING Bank tarafından duyuruldu. 50 30 numarasına, T.C. Kimlik numarasına ileterek kredi müracaatsu yapabilecek kişilere 36 ay vadeye kadar bu bankalar üstünden kredi çekebilecek. En yakın banka şubesi üstünden veya bankanın fotoğrafı internet adresi üstünden de kredi müracaatsu gerçekleştirebilir, sonucunu anında öğrenebilirsiniz.

ING Bank fotoğrafı internet adresinden krediye yönelik detayları görüntüleyebilirsiniz. 5 Bin TL ihtiyaç kredisine müracaat yapmak isteyenler, 50 30 numarasına kısa mesaj attıktan sonra banka 5 dakika içerisinde müracaatnuzu değerlendirerek olumlu veya olumsuz sonucu sizlere bildirecektir. Sizlerde fotoğrafı internet adresinden, müşteri hizmetlerinden, mobil bankacılıktan veya bizzat size en yakın şubeden krediye müracaatnuzu tamamlayabilirsiniz.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi Başvuru Adresi

5 Bin TL destek kredi kampanyasına müracaatta bulunmak için Garanti BBVA müşteri hizmetlerini arayabilir, fotoğrafı internet adresine giriş yapabilir, mobil bankacılığa girebilir veya bizzat Garanti BBVA şubelerine başvuru ederek müracaatnuzu gerçekleştirebilirsiniz. Kredi müracaatsunda bulunacak olan kişiler hemde kısa mesaj ile de işlem yapabilecek. Cep telefonunuzun mesaj kısmından kredi yazarak ardından T.C. Kimlik numaranızı yazarak boşluk bırakarak 44 25 e mesaj gönderebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.