1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. SGK’dan önemli duyuru! SGK'ya Yazılı Başvuru Yapan Emeklilere 4 bin 500 TL Nakip Para Yatırılacak...
SGK’dan önemli duyuru! SGK'ya Yazılı Başvuru Yapan Emeklilere 4 bin 500 TL Nakip Para Yatırılacak...

SGK’dan önemli duyuru! SGK'ya Yazılı Başvuru Yapan Emeklilere 4 bin 500 TL Nakip Para Yatırılacak...

Emekliler için güzel haber geldi! Sosyal Güvenlik Kurumu’na başvuru yaparak 3 maaş avans alabilecekler! 12, 24, 36 taksitle de kullanabileceği duyuruldu. Emekli maaşının olmasını bekleyen yüzlerce vatandaşın nakit avans başvurusu hala devam ediyor.

A+A-

Emekliler için güzel haber geldi! Sosyal Güvenlik Kurumu’na başvuru yaparak 3 maaş avans alabilecekler! 12, 24, 36 taksitle de kullanabileceği duyuruldu. Emekli maaşının olmasını bekleyen yüzlerce vatandaşın nakit avans başvurusu hala devam ediyor.

Emekliler için güzel haber geldi! Sosyal Güvenlik Kurumu’na başvuru yaparak 3 maaş avans alabilecekler! 12, 24, 36 taksitle de kullanılabileceği de duyuruldu. Emekli maaşının olmasını bekleyen yüzlerce vatandaşın nakit avans başvurusu hala devam ediyor.

Bildiğiniz gibi bahsedilen kişilere 3 maaş nakit avans ödemesi yapılacak ve bu ücret maaşlardan 36 aya varan taksitlerle azar azar  kesilecek. Bu uygulamanın mevcut emekliler için de uygulanması talebi bulunmakta. Maaşın bağlanmasını bekleyen insanlara sunulan imkanları kullanmak için başvurunun yapılmış olması gerekiyor. İşte nakit avans için başvuru şartları şu şekilde...

Emeklilik için gün bekleyen vatandaşlar yapılan nakit avans fırsatından yararlanabilecek. SGK'ya dilekçe vererek başvuru yapan insanlar ödemelerini alabilecek. Emeklilik maaşının yatmasını bekleyenlerin ise para sıkıntısı yaşamaması adına avans fırsatı sunulacak. Bu ödeme sonrasında  12, 24, 36 taksitle maaşlardan kesilecek. Yeni yılın gelmesiyle emekli kesim gelirlerini artıracak bazı talepleri oldu. Ödemenin yapılmasını bekleyen insanlar için başvuru şartları yakından takip edilmeye devam ediyor. İşte size son durumlar ile ilgili bilgiler...

NAKİT AVANS İMKANI

Son zamanlarda  pek çok kazanım elde eden emeklilerin hem gelirinin yükselmesi hem de nakit desteği içeren talepleri vardı. Bu talepler arasında bahsedilen nakit avans da öne çıkıyor. Emekli maaşının olmasını bekleyenlere avans imkanının  bir benzerinin, mevcut emekliler için de uygulanması talep edildi.

NAKİT İHTİYAÇLAR İÇİN ÖNEMLİ

Emekliler, "Eğer avans gerçekleşirse nakit ihtiyaçlarımızı kolayca hallederiz. Hem faiz olmaması hem de küçük taksitlerle geri ödenebiliyor olmasıyla bizleri rahatlatıyor. Müjde bekliyoruz" dedi.

Avansın tutarının da 3 maaş kadar olması talep edildi. Eğer beklentiler gerçek olursa, emekliler nakit destek ihtiyacı olduğunda Sosyal Güvenlik Kurumu’na yazılı başvurarak avans isteyebilecekler.

12, 24, 36 TAKSİT
Emeklilere en düşük ödemenin 1500 TL olduğunu dikkate aldığımızda en az  4500 TL avans imkanı olabilecek. Bu para daha sonra emekli kullanıcıların maaşından 12, 24, 36 taksitle kesilecek.

AVANS FIRSATLARI BEKLENİYOR

Emekliler kendileri için avans fırsatı olmasını dört gözle bekliyor. Böylece maaşlarından kesilecek olup toplu bir nakit para alabilecekler.

YENİ YIL ZAM İPUÇLARI

2021 yılında 2 kez zam, 2 kez ikramiye almış olan emeklilerin gözü Ocakta yapılacak artışa çevrildi. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin alacak olan maaşları Ocak'ta bu yılın ikinci 6 aylık bölümünde olacak enflasyon oranına göre arttırılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.