1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. SGK,SSK ve Bağ-Kur Emeklileri Bu Habere Dikkat! Maaşlara EK olarak 3750 Lira EK Ödeme hesaplara Yatırılacak
SGK,SSK ve Bağ-Kur Emeklileri Bu Habere Dikkat! Maaşlara EK olarak 3750 Lira EK Ödeme hesaplara Yatırılacak

SGK,SSK ve Bağ-Kur Emeklileri Bu Habere Dikkat! Maaşlara EK olarak 3750 Lira EK Ödeme hesaplara Yatırılacak

Maaşını ING bankasına taşıyan emeklilere, maaşa ek, tek sefere mahsus tam 3750 TL nakit ödeme verilecek. Başvuru yapan tüm emekliler faydalanabilecek. İşte başvuru şartları ve detaylar…

A+A-

SGK, SSK ve Bağ-Kur emeklisi vatandaşlara büyük müjde geldi. ING Bank, 2022 emekli promosyon ödemelerini güncelledi. ING Bank, emekli maaşını taşıyanlara üstün dereceli bir promosyon ödemesi meydana getirecek. Ödemeler tek sefere mahsus olarak verilecek. Başvuru yapan emekliler için tek şart maaşını taşımak ve 3 yıl süresince kalma taahhüdü vermek. Başka bir ek koşul olmadan, maaşınıza ayrıca ödeme alabilirsiniz. Ancak başvuru için zaman var. Son tarih 31 Ocak 2022 olarak açıklandı. Bu tarihe kadar en yakın ING Bank şubesine giderek yahut internet bankacılığı ve mobil bankacılık üstünden müracaat yapabilirsiniz.

ING Bank emekli promosyon ödemeleri emekli vatandaşların maaşına gore yapılıyor. Şu anda üst limit 2500 TL olarak belirlenmiş durumda. Yani en yüksek emekli maaşından başvuru icra eden vatandaşlara 2500 TL nakit promosyon verilecek. Ayrıca maaşını bankaya Taşıyan 5 arkadaşına da referans olan emeklilere 1250 TL'lik ek bir ödeme daha yapılacak. Böylelikle ING Bank emekli promosyon ödemesi 3.750 liraya kadar ulaşacak. Banka adına konuyla alakalı izahat ING Türkiye bireysel bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı’dan geldi. Sadece emekli maaşını bankaya taşımanın ettiğini belirten kırmızı, bununla beraber emeklilere ekstra avantaj ve kolaylıklar da sağlanacağını duyurdu.

ING BANK EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURU KOŞULLARI

ING Bank emekli promosyonu almak için başvuru şartları oldukça kolay. Bankaya maaşını taşıyan ve 3 yıl süresince kalma taahhüdü veren emekliler promosyon ödemelerinden anında faydalanabiliyor. Bunun yanında ING Bank emekli promosyon başvurularını 5 Ocak 2022 ile 28 Şubat 2022 tarihleri arasında yapmamız gerekiyor. Bu tarihler arasında müracaat yapmayan Emeklilere promosyon ödemesi verilmiyor. ING Bank emekli promosyon başvuruları için en yakın ING Bank şubesine gidebilir veya mobil bankacılık ve internet bankacılığı üstünden başvuru işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

EMEKLİLER İÇİN EKSTRA AVANTAJLI KOŞULLAR

ING Bank'ın emekliye sağlamış olduğu avantaj sadece promosyon ödemesi ile kalmıyor. Aynı zamanda maaşını taşıyan ve ING Bank maaş müşterisi olan emekliler kredilerden ve kredi kartı şeklinde ürünlerden de avantajlı koşullarda faydalanma imkanı buluyor. Düşük faizli emekli kredisi başta olmak üzere birçok farklı kampanyaya imza atan ING Bank'ın ayrıcalıklı dünyasından faydalanmak için hemen maaşınızı taşıyabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.