1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Son Dakika: Bankamatik Kartı Olan Kişilere Yeni Müjde Geldi, Hesabınıza 15000 TL Para Yatacak, 3 Banka Birleşti...
Son Dakika: Bankamatik Kartı Olan Kişilere Yeni Müjde Geldi, Hesabınıza 15000 TL Para Yatacak, 3 Banka Birleşti...

Son Dakika: Bankamatik Kartı Olan Kişilere Yeni Müjde Geldi, Hesabınıza 15000 TL Para Yatacak, 3 Banka Birleşti...

Son Dakika: Bankamatik Kartı Olan Kişiler İçin Müjde Geldi, Hesabınıza 15000 TL Yatacak, 3 Banka Birleşti. Pandemi döneminde ekonomik sıkıntı yaşamakta olan vatandaşların, para bulmak için ilk tercih ettiği kurum bankalar olmaktadır.

A+A-

Pandemi döneminde ekonomik sıkıntı yaşamakta olan vatandaşların, para bulmak için ilk tercih ettiği kurum bankalar olmaktadır. Bankalar üzerinden belirli kampanyalara katılarak, peşin ya da taksitli kredi olanakları sunulmaktadır.

Sizlerde eğer acil nakit para ihtiyacınız var ise, bu para ihtiyaçları için belirli zamanlarda bankaların yapmış oldukları uygun kampanyalara katılabilir ve hemen kredi kullanarak bu durumu dengeleyebilirsiniz. Para bulmak için müracaat yapacak olan kişiler için yeni bir kampanya başladı. Bu kampanyada bankamatik kartı

Olan yurttaşlara 15000 TL hesaplarına yatırılacak. Üstelik bu yatırılan para 36 ay vadeli olarak 3 ay ertelemeli hesaplara yatacak. Verilen bu kredi için kollarını sıvayan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank oldu. Bu üç kamu bankası birleşerek aynı kredi kampanyasını resmen başlattı.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan 15000 TL Kredi

Ziraat Bankası üzerinden başlatılan bu kampanyaya daha sonra Vakıfbank ve Halkbank'ta eklendi. Bankalar 15000 TL'ye kadar müşterisi olan kişilerin hesaplarına nakit para yatıracaklar. Hangi bankadan kredi müracaatsu yapacaksanız, bu banka hesabınızın olması yeterli olacaktır. Dilerseniz internet sitesinden isterseniz mobil bankacılık üzerinden isterseniz de ATM'lerden bu kredileri kullanabileceksiniz. 15000 TL kredi kullandığınızda 36 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli de bu kredileri hesaplarınıza atabileceksiniz.

Kredi Şartları ve Başvuru Aşamaları Belli Oldu!

Üç kamu bankasının verdiği bu kredi kampanyası ile beraber, 15000 TL'ye kadar olan kredilerde, bazı şartlar aranacak. Kredi kullanacak olan kişinin banka sicilinin temiz olması gerekmektedir. Banka sicili temiz olmayan kişiler, onaylı kredi kullanamazlar. Bankalardan ödemekte olduğunuz kredi ve kredi kartı borçları da var ise, bu borçlarınızı da güncel borç ödemesini yapmanız gerekiyor. Üç kamu bankası üzerinden verilen bu kredi yardımlarını alabilmek için ayrıca hesaplarınızda haciz, bloke olmaması da gerekmektedir.

Çalışan kişilerin sigortalı iş yerlerinde çalışıyor olması, emekli olan kişilerin de emekli maaşlarını kamu bankalarından alması durumunda kredi müracaatsu yapılabilecektir. Pandemi dönemi ile beraber, başlatılan bu kredi müracaatlarını bankanın internet bankacılığına girerek müracaatta bulunabilirsiniz.

Ayrıca ATM üzerinden de kredi müracaatsu yapma imkanınız vardır. ATM üzerinden kartınızı banka ATM'sine yerleştirin ve burdan krediler menüsü üzerinden ihtiyaç kredisi müracaatsu yapın. Onaylanan krediniz hemen hesabınıza yatarsa, ATM üzerinden belirtilen limit kadar para çekme işlemlerini yapabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.