1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Emekliler İçin 2 Müjde verdi!
Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Emekliler İçin 2 Müjde verdi!

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Emekliler İçin 2 Müjde verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan emekli olan yurttaşlar için iki müjde verdi. İlk müjde, bankalardan nakit kredi, ikinci müjde ise nakit avans kampanyası...

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından emekli olan yurttaşlar için iki müjde verildi. Birinci müjde, bankalardan nakit kredi, ikinci müjde ise nakit avans kampanyası...

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın sabah yaptığı yeni duyuru sonrasında emekli olan yurttaşlara devlet destekli olarak hem ihtiyaç kredisi, hem de nakit avans limitleri verileceği açıklandı. Acil para ihtiyacı olan yurttaşlar için yapılacak olan bu kampanyalarda, kamu bankaları üzerinden işlem yapacak olan kişiler belirli koşullara uygun olması halinde bu üç banka üzerinden istedikleri zaman nakit kredi kullanabilecek. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden alıyorsanız, bankaya gitmeden bile ve mobil uygulamalar üzerinden arzu ettiğiniz zaman devlet destekli kredi için ve nakit avans limiti için müracaat yapabileceksiniz.

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan duyuru sonrasında ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emeklilere kamu bankaları, kapılarına açtı. Kredi kullanacak olan yurttaşlar, önceden kredi onayı alamadıkları için bankalardan müracaat yapmayı kesmişti. Nakit kredi kullanacak olan kişiler için artık hem ihtiyaç kredisi, hem borç kapatma kredisi aynı zamanda istedikleri zaman nakit limitleri hesaplarına tanımlanacak.

Ziraat Bankası üzerinden nakit kredi kampanyasına müracaat yapacak olan kişiler banka hesapları üzerinden aldıkları internet şifresiyle beraber banka şubesine gitmeden mobil uygulama aracılığıyla ihtiyaç kredisi müracaatsu yapabilir. Banka web üzerinden 50000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ve ilk taksit ödemelerinde 90 gün ertelemeli olarak kredi olanağı tanıyor. 50000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ve ilk taksit ödemelerinde 90 gün ertelemeli olarak alabileceğiniz ihtiyaç kredisi kampanyasında ilk taksit ödemesinde ödeme erteleme yapmak istiyorsanız, banka şubesinde bu durumu belirtmeniz gerekmektedir. Kredi müracaatsu yapacak olan kişiler kredi onayı satın aldıktan sonra kredi kullanması durumunda bankadan 10000 TL ye kadar artı para kullanabilecek.

Ziraat Bankasında yapılan bu kampanya gibi, ayrıca Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de müracaat yaparak emekli olan kişilere yüksek limitli ihtiyaç kredisi ve nakit avans kullanabilir. Bankaların fotoğrafı internet sitelerine girerek, kampanyalar hakkında bilgi alabilir, düşük faiz oranları ile nasıl kredi kullanabilirsiniz bunun bilgilerini öğrenebilirsiniz. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden işlem yapacak olan kişiler müracaat yapmadan önce emekli maaşlarını bankaya taşıması gerekmektedir. Emekli maaşınızı bankalara taşıdığınız zaman banka sizlere 750 TL'ye kadar ek promosyon ödemesi yapıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.