1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Son Dakika Cumhurbaşkanı'ndan emekliye öyle bir haber geldi ki! Milyonlarca Emekliye Müjde!
Son Dakika Cumhurbaşkanı'ndan emekliye öyle bir haber geldi ki! Milyonlarca Emekliye Müjde!

Son Dakika Cumhurbaşkanı'ndan emekliye öyle bir haber geldi ki! Milyonlarca Emekliye Müjde!

Başkanımız emekliler için müjdeli haberi açıkladı, kamu bankaları emekliye bugünden itibaren Ödeme yapacağını duyurdu.Emekliler nakit para durumunda kamu bankalarından 100.000 Tl ye varan ödeme tahsil edebilecek…

A+A-

Başkanımız emekliler için müjdeli haberi açıkladı, kamu bankaları emekliye bugünden itibaren Ödeme yapacağını duyurdu.
Emekliler nakit para durumunda kamu bankalarından 100.000 Tl ye varan ödeme tahsil edebilecek…

Son dönem’de  yaşanılan döviz kuru artışı ve ekonomik sorunlar yüzünden emekli olanlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelecek güzel umutlu haberleri bekliyor. Özellikle yapılmış  asgari ücret zammı sonrasında emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacağı haberini  Cumhurbaşkanı tarafından açıklanacak. Bu açıklamalar yapılırken ayrıca, paraya ihtiyacı olan emekliler için de yeni değişiklikler devlet tarafından yapılacak.

Kamu bankaları üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyen emekliler, önceden bir kredi onayı alamadıysa bankaya başvuru yapacak, devlet destekli 100.000 TL'ye kadar kredi alabilecekler.

İlk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli, toplamda da 36 ay vadeli, sadece devlet destekli olarak kredi imkanını kullanabilecekler. 
Emekliler için düşünülen bu durumun en muhteşem taraflarından biri hem ertelemeli olması hem de düşük faizli olmasıdır.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından verilecek ve sadece emekli olan müşteriler için kullandırılacak olan bu kredilerde düşük kredi notu olanlar da alabilecek. ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler, banka şubelerine giderek veya bankaların internet şubesine girerek başvurularını yapabilecekler.

Emekli olanlar, Ziraat Bankası Vakıfbank veya Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacaklar hangi bankaya başvuru yapacaksa o bankadan emekli maaş alması veya emekli maaşını o bankaya taşıması gerekiyor.
 Emekli maaşını o bankaya taşıdığında 100.0000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilecekler.. 

Banka üzerinden maaş alan tüm emekliler bu kredi desteğinden alabilirken, 36 ay vade ve 3 ay öteleme imkanlarını da kullanacak. Başvuru için en yakın Vakıfbank şubesine ya da  internet şubesi  üzerinden de başvurularını tamamlayabilir..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.