1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Son Dakika Devlet'ten 750 TL destek geliyor! Bakan Pakdemirli Müjdeyi verdi 30 Haziran 2022'ye kadar başvuru alınıyor!
Son Dakika Devlet'ten 750 TL destek geliyor! Bakan Pakdemirli Müjdeyi verdi 30 Haziran 2022'ye kadar başvuru alınıyor!

Son Dakika Devlet'ten 750 TL destek geliyor! Bakan Pakdemirli Müjdeyi verdi 30 Haziran 2022'ye kadar başvuru alınıyor!

Ekonomik olarak geçinmekte zorluğu yaşamakta olan yurttaşlar belgelemeleri halinde devlet yardımlarından yaraarlanabiliyor. İşte Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından açıklanan kira ve nakliye desteğinin detayları...

A+A-

Devletten 750 TL destek! 30 Haziran 2022'ye kadar müracaat alınıyor! Bakan Pakdemirli devlet tarafından sağlanacak olan yeni bir desteği duyurdu. Ekonomik olarak geçinmekte sıkıntı yaşamakta olan yurttaşlar belgelemeleri halinde devlet yardımlarından faydalanabiliyor.

İşte Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından açıklanan kira ve nakliye desteğinin detayları...
Devlet tarafından maddi sıkıntı çeken yurttaşlara yeni bir destek duyurusu geldi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından kira ve nakliye desteği verileceği duyuruldu.

BAŞVURAN KİŞİLERE 750 TL DESTEK!

Maddi güçlük yaşamakta olan ve destek için başvuru yapan kişilere devletten 750 TL destek verilecek. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından kira ve nakliye desteği açıklaması geldi. Bakan Pakdemirli'nin Twitter'dan açıkladığı destek ödemelerinde müracaatlar 30 Haziran 2022'ye kadar devam edecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, lisanslı depolarda muhafaza edilen ürünlere ödenecek kira, nakliye ve analiz desteklerinin tutarları belirlendi. Bakanlığın "Lisanslı Depolarda Muhafaza Edilen Tarımsal Ürünler İçin Destekleme Ödemesi Yapılması Hakkında Tebliği", Resmi Gazete'de yayımlandı ve bununla birlikte yürürlüğe girdi.

Yeni karara göre, lisanslı depolarda muhafaza edilen buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik, pirinç, mercimek, nohut, fasulye, ayçiçeği, soya fasulyesi, pamuk, fındık, kuru kayısı, Antep fıstığı, kuru üzüm, zeytin ve zeytinyağı ürünleri için Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) ve Tarımsal Üretim Kayıt Sistemi (TÜKAS) kayıtlı üretici ve üretici örgütlerine kira, nakliye, analiz ücreti destekleme ödemesi verilecek.

BAKAN PAKDEMİRLİ AÇIKLADI!

Pakdemirli konu hakkında şöyle konuştu: "Yeni yayınlanan tebliğ ile beraber lisanslı depoculuk desteklemelerinin tamamı üreticilerin hesaplarına yatırılacak. Tebliğe göre ürün grubu başına analiz desteğinin tamamı ve 750 TL'ye kadar nakliye desteği ödenecek"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.