1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Son Dakika Esra Erol'da iğrenç Skandal Devam Ediyor! Tiktok bir aileyi yok etti programda büyük tepki...
Son Dakika Esra Erol'da iğrenç Skandal Devam Ediyor! Tiktok bir aileyi yok etti programda büyük tepki...

Son Dakika Esra Erol'da iğrenç Skandal Devam Ediyor! Tiktok bir aileyi yok etti programda büyük tepki...

Esra Erol programında yaşça büyük bir tanesi olan Muzaffer Bey, damgasını vurdu. TikTok kullanan ve eşini aldatmakta olan isim, ondan ayrılacağı tekrar tekrar dile getirdi. Üstelik kendine karşı kırıcı sözler de kullandı.

A+A-

Esra Erol'da eşini aldatan adamın söyledikleri şok oldu. TikTok fenomeni olduğunu belirten Muzaffer Bey, 20 yaş küçük kadınla eşini aldattı. Bunu öğrenenler büyük tepki gösterdi. ATV'deki programda Muzaffer Bey'in garip hareketleri sebebiyle onun iyi olmadığı iddia edildi. TikTok fenomeni iddiasında bulunan adamın açıklamaları...

Esra Erol programında yaşça büyük bir tanesi olan Muzaffer Bey, damgasını vurdu. TikTok kullanan ve eşini aldatmakta olan isim, ondan ayrılacağı tekrar tekrar dile getirdi. Üstelik kendine karşı kırıcı sözler de kullandı. Songül Hanım için söyledikleri şaşırttı. Kendisinin zeki ve yakışıklı olduğunu iddia ederek fenomen olmayı hak ettiğini söyledi.

Canlı Yayında Dans Etti!

Muzaffer Bey, eşinden boşanacağı ve sosyal ağ platformunda fenomen olmaya çalışacağı için mutlu gözüküyordu. Ancak garip tavırları da izleyicileri sinirlendirdi. Canlı yayın esnasında bir anda kalkarak oynamaya başladı. Songül Hanım ve izleyicilerin şaşkın bakışları arasında yapmış olduğu hareketler büyük dikkat çekti.

Eşi Hayretler İçerisinde Kaldı

Songül Hanım, eşinin garip hareketler sergilemesiyle ilgili ne yapacağını bilemedi. TikTok fenomeni olma hayaliyle yanıp tutuşan Muzaffer Bey, kendinden 20 yaş küçük bir kadınla eşini aldattığı iddia edildi. Esra Erol programında büyük tepki çeken adamın sağlık problemleri olduğu dahi düşünüldü.

Sürekli olarak eşine göndermeli mesajda bulunduğu için anlam verilemedi. ATV'deki programa çıkan en enteresan kişilerden birisi olarak biliniyor. Songül Hanım ise eşine çok fazla bir şey söylemedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.