1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Son Dakika Haberi geldi! Müjde Emekliye 5.000 TL Nakit Para Ödemesi Yapılacak!
Son Dakika Haberi geldi! Müjde Emekliye 5.000 TL Nakit Para Ödemesi Yapılacak!

Son Dakika Haberi geldi! Müjde Emekliye 5.000 TL Nakit Para Ödemesi Yapılacak!

Son Dakika Duyurusu Emekliye 5.000 TL Nakit Ödeme Yapılacak. Milyonlarca Emekli olan vatandaşlara 5.000 TL'ye kadar destek ödemesi veriliyor. İşte şartlar ve Ayrıntılar... Emekli maaşları Emekli ye ek ödeme

A+A-

Emeklinin artısı olacak yeni kampanya duyuruldu. Bu ay 5000 TL ve üzeri hesaba yatacak Eylül ayı içerisinde yapılan yeni bir kampanyayla emekli olan kişilere 5000 TL'ye kadar nakit ödemesi yapılıyor.

Emekli olan vatandaşlar 5000 TL'ye kadar artı para olarak alacakları bu ödemeleri kendi emekli maaşı aldıkları hesap üstünden alabileceklerdir. Emekli maaşınızı Hangi bankadan  alıyorsanız o bankanın hesabı üstünden yapmış olduğunuz kredili mevduat hesabı başvurusunda artı para olarak sizlere acil zamanlarda kullanabileceğiniz 5000 TL'ye kadar nakit ödemesi yapılacaktır.

asgari-ucret.jpg

Ülkemizde bulunan kamu bankaları özel bankaları ve katılım bankaları üstünden emekli maaşı alan herkes bu destek kampanyalarına katılarak 5000 TL'ye kadar onay olabilmektedirler.

Vakıfbank'tan 5000 TL'ye kadar artı para olanağı yalnızca emeklilere verilmekte

Kamu Bankası olan Vakıfbank üstünden 5000 TL'ye kadar emekli olan kişiler artı para kullanabiliyor. Emekli maaşınızı Vakıfbank üstünden alıyorsanız banka sizlere 36 ay vadeye kadar 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi vermiş olduğu gibi ayrıca kendi banka hesabınız üstünden 5000 TL'ye kadar da artı para hizmeti vermektedir.

asgari-ucret.jpg

Vakıfbank web sitesi üstünden ya da Vakıfbank uygulamasını indirerek burdan internet bankacılığı şifresi ile beraber giriş yaptığınızda bankanın hesabı üstünden artı para başvurusunda bulunabilir ve sonucuna hemen görebilirsiniz. Emekli maaşını bu bankadan almayan ve hesabı olan kişiler ise kredi notu yüksek olması halinde 5000 TL'ye kadar kredili mevduat hesabı başvurusu yapabilir.

Ziraat bankası'ndan 5000 TL'ye kadar artı para

Ziraat Bankası üstünden de emekli maaşı alan kişilere 5000 TL'ye kadar artı para verilmekte. 5000 TL ve üstünde hesaba yatacak olan bu artı para kişilerin Kredi notuna göre belirlenmektedir. Ayrıca almış olduğunuz maaş üstünden bir krediniz yoksa banka sizlere 200 000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyası da vermektedir.

Düşük faiz oranları ile verilecek olan nakit avans ve ihtiyaç kredisi kampanyaları da katılmak isteyen emekliler Ziraat Bankası üstünden emekli maaşı almaları şarttır. Ziraat Bankası üstünden emekli maaşı alıyorsanız bankadan mobil uygulamasına girebilir ve burdan artı para başvurusunda bulunabilirsiniz. Yapmış olduğunuz artı para başvurusunun sonucunu da sizlere hemen bildirilecektir...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.