1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Son Dakika haberi: milyonlarca kişiye Yardım ve Destek İçin 3500 TL Ödeme Yapılacak!
Son Dakika haberi: milyonlarca kişiye Yardım ve Destek İçin 3500 TL Ödeme Yapılacak!

Son Dakika haberi: milyonlarca kişiye Yardım ve Destek İçin 3500 TL Ödeme Yapılacak!

Pandemi dönemi, tüm vatandaşlarda ekonomik sıkıntılar yarattı. Özellikle durumu olmayan ve iş bulamayan kişiler, bir hayli sıkıntılı günler geçirdi. Tam normalleşmeye geride bıraktığımız bu günlerde, bu sıkıntılar tam bitmiş değil. Bu nedenle devlet tarafından destek ödemesi ile bile 3500 TL'ye kadar nakit olanağı da verilecektir.

A+A-

Pandemi dönemi, tüm vatandaşlarda ekonomik sıkıntılar yarattı. Özellikle durumu olmayan ve iş bulamayan kişiler, bir hayli sıkıntılı günler geçirdi. Tam normalleşmeye geride bıraktığımız bu günlerde, bu sıkıntılar tam bitmiş değil. Bu nedenle devlet tarafından destek ödemesi ile bile 3500 TL'ye kadar nakit olanağı da verilecektir.

Devlet destekli verilecek olan bu destek ödemelerinde 3.500 TL nakit yardımı birden çok çeşit ile beraber, ödenecektir. Devlet bu zor günlerde yurtdaşın yanında olmaya devam edecek ve bu destekler yıl sonuna kadar devam edecek.

Ülkemiz sosyal devlet olduğu için, destek dönemlerinde kimlerin ihtiyacı var ise destek oluyor. En çok tercih edilen destek yardımları, pandemi döneminde, pandemi destek ödemeleri olmaktadır. En son 3.Faz olarak ve 1.100 TL olarak verilen pandemi destek ödemelerinde şimdiler de ise 4.Faz olup olmayacağı merak ediliyor. Özellikle yardım parası bekleyen kişiler, bu yardımları bekliyorlar. Esnaf olan kişilere de yapılan 3000 ve 5000 TL hibe faz yardımların olup olmayacağı da bu hafta belli olacak.

Anne Olan Kişilere 3.500 TL Destek

Pandemi döneminde en çok sıkıntı yaşamakta olan kesim, Anneler oluyor. Hem okul, hem iş, bir hayli sıkıntılı bir pandemi dönemi geçirdiler. Çocukların eğitimlerine devam edebilmesi ya da küçük çocuğu olan annelerin de kreşe çocuklarını gönderebilmeleri için destekler verilmekte. Bu desteklere e-devlet üstünden müracaat yapabilir, hesabınıza atabilirsiniz. Devletten annelere 3.500 TL'ye kadar yardım verilmekte.

Yaşlı olanlarda, alıyor, Hesaplarına 3500 TL yatıyor

65 yaş üstünde olan kişilerde bu desteklerden alabiliyor. Emekli olmayan kişiler, emekli yaşlılık aylığı ile beraber, pandemi döneminde verilen yardım parasından da faydalanabileceklerdir. 3500 TL'ye kadar verilecek olan bu destekler, aylık 500 TL ödeniyor. Yılbaşına kadar bu para ödenmeye devam edecektir. Sizlerde bu biçimde, yardım parası alabilir, müracaatnuzu bu biçimde yapabilirsiniz.

Öğrenciler ve Ev Hanımları Destek Alacak mı?

Öğrenci olan ve çalışmayan ev hanımlarına da 2022 senesine kadar pandemid destekleri verilecek. Verilecek olan 3500 TL destek yardımlarında, sıkıntı yaşamakta olan kişiler, bu yardım müracaatsunu e-devlet üstünden yapacaklardır. E-devlet üstünden yardım müracaatsu yapamayan kişiler, belediyelere gidebilir ya da belediyelerin içinde olan sosyal yardımlaşmalara giderek destek için müracaat yapabilirler.

4.Faz Yardım parası verilecek mi?

Merakla beklenen yardım parası olan 4.Faz yardım parası, verilip verilmeyeceği belli değil. Başvuru yapacak olan kişiler, 4.Faz yardımlarından yararlanmak için müracaat yapabiliyorlar. Ama kurban bayramı öncesi mi sonrası mı ne zaman verileceği ile ilgil bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.