1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Son Dakika milyonlarca emekliye 5.500 TL Ödeme yapılacak müjde verildi! Emeklinin beklediği muhteşem haber sonunda geldi!
Son Dakika milyonlarca emekliye 5.500 TL Ödeme yapılacak müjde verildi! Emeklinin beklediği muhteşem haber sonunda geldi!

Son Dakika milyonlarca emekliye 5.500 TL Ödeme yapılacak müjde verildi! Emeklinin beklediği muhteşem haber sonunda geldi!

Emekliye vatandaşlara 5500 TL Ödeme Kimlik Numarası İle Yapılıyor, Emekliye müthiş Haber Geldi, Nakit Sıkıntısı Olmayacak. Emekli olan kişilere 5500 TL'ye kadar ödeme başladı. İşte detaylar...

A+A-

Emekli olan kişiler para ihtiyacı olduğu zaman bankalara başvuru yaparak hem kredi hem de kredili mevduat hesabı alabiliyor. Özellikle kamu bankaları emekli maaşını kendi Bankasından alan vatandaşlara sürekli olarak güncel kampanyalar yaparak acil nakit ihtiyaçlarını gidermek istiyor.

Emekli olan kişiler ihtiyaç kredisi kullanmak istemiyorsan bankalar üzerinden kredili mevduat hesabı açarak 5500 TL'ye kadar artı para kullanabiliyor. Daha önce bankalar ile çalışmanız iyi ise ve kredi notu yüksek ise emekli olan kişiler kendi emekli maaşı almış oldukları banka üzerinden başvuru yaparak 5500 TL ödeme alabiliyor.

Emekli olan kişiler 5500 TL ödeme almak istiyorsa en yakın banka şubesine gidebilir veya banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı üzerinden başvuru yaparak hesaplarına 5500 TL ödeme alabilirler. 5500 TL'ye kadar yapılacak bu ödemeleri onay almanız durumunda eğer parayı kullanmazsanız herhangi bir geri ödemesi yapmayacaksınız. 5500 TL kullanan kişiler ise ne kadar kullanım yaptıysa bu kadar parayı 12 ay vadeye kadar bölerek taksitli nakit avans limiti kullanabilir

5500 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler

belirtilen şartlara uygun olması durumunda Ziraat Bankası VakıfBank ve halk banka yapılan bu kampanyaya başvuru yapabiliyor. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden alıyorsanız banka şubelerine giderek müşteri hizmetlerini arayarak veya kullanıyorsanız internet bankacılığı üzerinden kendi emekli maaşı hesabınız ile birlikte kredili mevduat hesabı başvuruı yapabilirsiniz.

Kredili mevduat hesabı başvuruı yaptıktan sonra beş dakika içerisinde sizlere sonuç verilir ve onay almanız durumunda emekli maaşı hesabınıza artı para olarak 5500 TL yüklenir.

Almış olduğunuz 5500 TL ödeme İstediğiniz zaman ödemesini yapabileceğiniz ve İstediğiniz zaman kullanabileceğiniz bir nakit kampanyasıdır. Hesabınızdaki artı parayı ATM üzerinden çekebilir internet bankacılığı üzerinden başka bir banka hesap numarasını gönderebilir veya fatura ödemesi kredi ödemesi gibi ödemelerinizi artı para üzerinden yapabilirsiniz.

ATM üzerinden yapılacak olan işlemlerde ise banka işlem yapmış olduğunuz günden 30 gün sonra sizin ödeme yapmanızı isteyecektir. Emekli maaşınızı kamu bankalarından almıyorsanız kendi emekli maaşı almış olduğunuz Banka hesabı üzerinden de kredili mevduat hesabı başvuruı yapabiliyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.