1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. TC Kimlik Numaranıza 4000 TL Ödeme Yatmış Olabilir, Bankalar Duyurdu, Almayanlar Var.
TC Kimlik Numaranıza 4000 TL Ödeme Yatmış Olabilir, Bankalar Duyurdu, Almayanlar Var.

TC Kimlik Numaranıza 4000 TL Ödeme Yatmış Olabilir, Bankalar Duyurdu, Almayanlar Var.

TC Kimlik Numaranıza 4000 TL Para Yatırılmış Olabilir, Bankalar Açıkladı. Son dakika kampanyası paylaşıldı. İşte Detaylar...

A+A-

TC Kimlik Numarasına 4000 TL Para Yatmış Olabilir, Bankalar Açıklama Yaptı, Almayanlar Var. Son dakika kampanyasını bankalar paylaştı. Detaylar haberimizde...

Ekonomik sıkıntı yaşamakta olan kişilerin müracaat yapmış oldukları bankalar daimi olarak güncel kampanyalar yaparak kişilerin acil ihtiyaçlarını karşılamak istemektedirler. Kampanyalarda özellik ve banka şubelerine gitmeden bu bir uygulama üstünden ve web üzerinden hesabınıza para aktarabiliyorsunuz. T.C. Kimlik numaranız üstünden 4000 TL'ye kadar da ödeme almak isteyen kişiler bazı bankaların yaptıkları bu kampanyalara hemen müracaat yaparak hesaplarına 4000 TL ödeme alabiliyor. Verilen 4000 TL ödeme İhtiyaç Kredisi olarak sunulacağı için ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme toplamda 36 ay vadeye kadar ödeme yapabileceğiniz bir nakit destek kampanyasıdır. Başvuru yapacak olan kişiler için belirtilen koşullara uygun olması yeterli olur. 

Qnb Finansbank

Qnb Finansbank tarafından yapılan kampanya da ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler t.C. Kimlik numarasını 5030 numarasına mesaj olarak gönderirse hızlı bir biçimde müracaat yapabilecek. Bankada hesabı olan kişiler ise t.C. Kimlik numarasını 5030 numarasına mesaj olarak gönderdikten sonra eğer onay alırsa banka şubesine gitmeden mobil uygulama üstünden hesabına parayı yatırabilecek. Düşük faiz oranları ile işlem yapacağınız qnb Finansbank sizlere 36 ay vadeye kadar işlem yapıyor. 

Yapı Kredi Bankası

Yapı Kredi Bankası üstünden de 4000 TL ve üstünde ihtiyaç kredisi müracaatsu yapabilirsiniz. Bankanın hesabı olan müşteriler Yapı Kredi Bankası mobil uygulamasını kullanarak 4000 TL 36 ay vadeli kredi için şubelere gitmesine gerek kalmayacaktır. Yapı Kredi Bankası 4000 TL ve üstünde ihtiyaç kredisi müracaatsu yapacak olan yurttaşlara uygun faiz oranları ile beraber anında kredi olanağı sunmaktadır. Banka şubesinden ve bankanın fotoğrafı web sitesi üstünden de müracaat yapabileceğiniz gibi 44 11 numarasına mesaj atarak ben müracaat yapabiliyorsunuz.

ING bank

ING bank üstünden de müracaat yapmak isteyen yurttaşlar bankanın fotoğrafı web sitesine girerek burdan Kredi müracaatsunda bulunabilir. Resmi web sitesi üstünden yapılan kredi müracaatsu sonrasındaki onay alan yurttaşlar ihtiyaç kredisi müracaat formuna yazmış oldukları banka şubesinden gelir belgesiz olarak kredi kullanabilir. ING bank 4000 TL kredi kampanyasında 36 ay vade ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme yaparken kredi faiz oranlarını kişilerin kredi puanına göre değerlendirmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.