1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. TC Kimlik Numaranızla PTT'ye giderek 5 Bin TL Kredi ödemenizi Alabileceksiniz...
TC Kimlik Numaranızla PTT'ye giderek 5 Bin TL Kredi ödemenizi Alabileceksiniz...

TC Kimlik Numaranızla PTT'ye giderek 5 Bin TL Kredi ödemenizi Alabileceksiniz...

PTT kredi haberini açıkladı. Uygun faiz oranları ile anında nakit fırsatı başladı. PTT'nin yaptığı açıklamanın ardından ihtiyaç sahipleri yalnızca kimlik ibraz ederek PTT Aktifbank kredisi alabilecek.

A+A-

PTT bazı son dakika kredi haberini duyurdu. Uygun faiz oranları ile hemen nakit fırsatı başladı. PTT duyurusunun ardından ihtiyaç sahipleri yalnızca kimlik ibraz ederek PTT Aktifbank kredisi alabilecek.

PTT Gişelerinden TC Kimlik Numaranızı Verdiğiniz Takdirde 5000 TL Nakit Ödemesi Alabilirsiniz! PTT bazı son dakika kredi haberleri verdi. Uygun faiz oranları ile anında nakit fırsatı başladı. PTT duyurusunun ardından ihtiyaç sahipleri yalnızca kimlik ibraz ederek PTT Aktifbank kredisi alabilecek.

PTT gişelerinden alacağınız kredinizi Aktifbank ile yapılan anlaşma çerçevesinde kullanacaksınız. PTT üzerinden kredi müracaat yapmak isteyen 18 yaşını doldurmuş kişiler müracaatta bulunabilirler.

Son dönemde PTT özellikle kredi kullandırdığı tüketicilerle düşük faizli işlemlere başlamıştır. Kredi notu düşük olsa dahi kredi ihtiyacı olan kişiler PTT aktif bankasından izin alabilmektedir. PTT kredi kampanyasına katılmak istiyorsanız müracaat yapmanız gerekiyor.

PTT Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

PTT ihtiyaç kredisine başvurmak için size en yakın PTT şubesine gidiniz. PTT gişelerinden kredi müracaatında bulunabilir, kimliğinizle anında sonuç alabilir, onaylanırsa parayı kullanabilirsiniz. PTT de bu çerçevede özellikle kredi notu düşük kişilere yönelik bir kampanya başlatıyor. Banka kredi notu 1100'ün altında olan ve diğer bankalarla herhangi bir kaygısı olmayan kişiler müracaat yaparak hemen onay alabilecekler.

PTT SMS ile Kredi Verebileceğini Açıkladı

Banka, PTT üzerinden yapılan kredi müracaatlarında müşterilerine SMS işlemlerini gönderiyordu. SMS ile kredi kampanyasına başvurmak dilerseniz, kredi yazıp bir boşluk bırakarak T.C. Kimlik numaranızı yazıp 3050'ye gönderin. Kredi sonucunu mesajınızı gönderdikten sonra 5 dakika içinde alacaksınız ve Onaylamış olduğunuz kredi için ev ya da iş adresinizde sizinle randevu ayarlanarak kredi kullanılacaktır. Ayrıca bankanın web sitesi nkolaykredi.Com.Tr üzerinden de kredi müracaatıda bulunabilirsiniz.

PTT Tarihçe

170 seneyi aşkın bir geçmişe sahip olan PTT, Türkiye'nin en köklü devlet kurumlarından birisidir. Artık farklı alanlarda hizmet sunan bir anonim şirkettir.

PTT, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı genel müdürlüğüne bağlı köklü bir devlet kurumudur. Türkiye'nin posta teşkilatı olan PTT'yi akıllı telefonlar ve internet icat edilmeden önce mektuplar, ankesörlü telefonlar ve jetonlu telefonlar ve telgraflar tanıdığımızı söyleyebiliriz. Önemli yapısal değişiklikler yaşamakta olan PTT, teknolojik yeniliklere ayak uydurmak amacı ile 2013 senesinde anonim şirkete dönüştürülmüştür.

Ptt fotoğrafı müşteri hizmetleri telefon numarası: 444 1 788

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.