1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Ziraat Bankası Gelir Belgesiz ve Kefilsiz 100 Bin TL Kredi Desteği Veriyor!
Ziraat Bankası Gelir Belgesiz ve Kefilsiz 100 Bin TL Kredi Desteği Veriyor!

Ziraat Bankası Gelir Belgesiz ve Kefilsiz 100 Bin TL Kredi Desteği Veriyor!

Müjde Ziraat Bankası gelir belgesiz ve kefilsiz olarak 100 bin TL'ye kadar krediyi 36 ay vade ile müşterilerine verecek.

A+A-

Ziraat Bankası’ndan kefilsiz, gelir belgesiz 100.000TL’ye kadar kredi ödemesi gerçekleştirilecek. Başvuru için sadece kimlik belgesi yeterli olabilecek. Uygun faiz oranlarıyla müşteriler acil ihtiyaçlarında kullanmak üzere bu krediyi alabilecek. Banka üzerinden gelir belgesiz krediyi almak isteyenler başvuru şartları ve yöntemlerini haberimizde detaylı olarak inceleyebilir. İşte Ziraat Bankası’nın uygun faiz oranlı kredi kampanyaları.

Ziraat Bankası üzerinden 100.000TL nakit ihtiyaç kredisi için başvuru yapacak olan müşteriler için belirli şartlar aranacak. Gelir belgesiz kredi sunan bankalardan olan Ziraat, kendi bankasında hesabı olan veya maaşını Ziraat Bankası’ndan alanlara bu imkanı sunuyor. Banka şubesine sadece kimlikle giderek şartları taşımanız halinde kefilsiz, gelir belgesiz 36 ay vadeli 100 bin TL’ye kadar kredi çekilebilecek.

Kefilsiz Ziraat Bankası Kredisi İçin Ön Şartlar

Ziraat Bankası üzerinden gelir belgesiz ihtiyaç kredisi başvurusunu yapmak için bankanın belirlediği bazı koşulları sağlamak gerekiyor. Uygun görülen müşteriler 100.000 TL’ye kadar istedikleri miktarda krediyi 36 ay vade ile alabilecek. Ayrıca banka tarafından bu kredi ödemeleri 3 ay ertelenebilme imkanı da sunuyor.

Gelir belgesiz Ziraat Bankası ihtiyaç kredi başvurusu çok kısa süre içerisinde sonuçlanmaktadır. Şimdi bu kredi için nasıl başvurabileceğiniz konusunda bilgiler verelim.

Ziraat Bankası 100.000TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası’nın gelir belgesiz kefilsiz kredisi için başvurmak isteyenlerin öncelikli olarak bu bankada bir hesaba sahip olmak zorunda. Veya maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden alan müşteriler bu krediye başvurabiliyor. Acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için gelir belgesiz kredi başvurusu için banka müşterileri ve maaşlarını Ziraat’ten alanlar, şubeye kimlikleri ile başvurarak istedikleri tutarda krediyi kullanabilir.

Ziraat Bankası müşterisi olup sigortalı işte çalışanlar bu krediyi kullanabilmek için sigortalarının belli bir süreyi geçmiş olması gerekiyor. En az 6 aylık kesintisiz sigorta süreçlerinin olması acil ihtiyaç kredisi için yeterlidir.

Emekli vatandaşlar ise Ziraat Bankası tarafından sunulan bu krediyi kullanmak için maaşlarını bu bankaya taşımak durumundalar. Böylece 100 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredilerini 36 ay vade ve bununla birlikte 3 ay erteleme imkanı ile kullanabilecekler.

Hem çalışanlar hem maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden alan emekliler uygun ihtiyaç kredisi alabilmek için banka şubelerine başvuru yapabilir.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi İçin Güncel Faiz Oranları

Bireysel nakit ihtiyaçlarını kapatmak için 36 aya kadar vade imkanına sahip tüketici kredisi Ziraat Bankası üzerinden alınabiliyor. Ziraat Bankası tarafından 100.000TL’ye kadar alınabilen krediler esnek ödeme seçenekleriyle müşterilere sunuluyor.

36 aya kadar vade ile alınabilen ihtiyaç kredilerini kullanan Ziraat Bankası müşterilerine Hayat Sigortası ürünü de sunuluyor. Bugün için güncel olarak 36 ay vade ile 1.59 faiz oranıyla Ziraat Bankası üzerinden tüketici kredisi çekilebiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.