1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Ziraat Bankası Kartı Olanlar Dikkat! Hesabınıza Yapılacak Ödeme Miktarı Belli Oldu...
Ziraat Bankası Kartı Olanlar Dikkat! Hesabınıza Yapılacak Ödeme Miktarı Belli Oldu...

Ziraat Bankası Kartı Olanlar Dikkat! Hesabınıza Yapılacak Ödeme Miktarı Belli Oldu...

Milyonlarca öğrenci ve emeklinin de kullandığı Ziraat Bankası Banka Kartları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ziraat Bankası tarafından yapılan kampanyaya katılan müşterilere 150 TL yükleme yapılacak.

A+A-

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada, Bankkart'la anlaşması olan Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküterilerde tek bir seferde ve ayrı günler içerisinde yapılacak 300 TL ve üstü alışverişlere 25 TL, toplam 150 TL Bankkart Lira verilecek.

ZİRAAT BANKASI BANKKART KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU

Banka tarafından yapılan açıklamada kampanyanın detayları şöyle aktarıldı:

Kampanya 1 – 31 Ekim 2022 tarihlerinde geçerlidir. Kampanyaya Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr adresinden veya MARKET150 yazarak 4757’ye SMS göndererek katılım sağlanmalıdır. Kampanyadan faydalanmak için alışveriş öncesinde  kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor.

Kampanyaya katılan müşterilerimiz, kampanya süresi boyunca Bankkart ile Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizden tek bir seferde ve farklı günler içerisinde yapacakları 300 TL ve üzeri her alışverişlerine 25 TL toplamda 150 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’ undan yapılması gerekmektedir. E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir. Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir. Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği azami Bankkart Lira tutarı 150 TL’dir. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir. Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir. Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değildir. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.