1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Ziraat bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan müjde! Bankamatik kartı olanlar için tam 20 000 TL kredi fırsatı!
Ziraat bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan müjde! Bankamatik kartı olanlar için tam 20 000 TL kredi fırsatı!

Ziraat bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan müjde! Bankamatik kartı olanlar için tam 20 000 TL kredi fırsatı!

Kredi müracaatları için belirlenen son gün Yaşanan bu zorlu günlerde korona virüs salgını ile binlerce vatandaş ekonomik kapsamda zorluklar ile yüz yüze kaldılar. Bu anlarda hem özel hem de kamu bankaları yurttaşların rahat bir nefes alabilmeleri için harekete geçtiler. Son müracaat tarihleri de netlik kazandı.

A+A-

Ziraat bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan müjdeli haber geldi Bankamatik kartı olanlar için tam 20 000 TL kredi fırsatı! Kredi müracaatları için belirlenen son gün…

Yaşanan bu zorlu günlerde korona virüs salgını ile binlerce vatandaş ekonomik kapsamda zorluklar ile yüz yüze kaldılar. Bu anlarda hem özel hem de kamu bankaları yurttaşların rahat bir nefes alabilmeleri için harekete geçtiler. Son müracaat tarihleri de netlik kazandı.

Vatandaşlar eğer 3 farklı kamu bankası olan Ziraat bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından hesapları var ise anında 20 000 TL kredi
Yaşanan bu zorlu günlerde korona virüs salgını ile binlerce vatandaş ekonomik kapsamda zorluklar ile yüz yüze kaldılar.

Bu anlarda hem özel hem de kamu bankaları yurttaşların rahat bir nefes alabilmeleri için harekete geçtiler. Son müracaat tarihleri de netlik kazandı. Vatandaşlar eğer 3 farklı kamu bankası olan Ziraat bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından hesapları var ise anında 20 000 TL kredi fırsatlarını alabileceklerdir.

Ziraat bankası, Vakıfbank ve Halkbank kapsamında banka kartı olanlar anında 20 000 TL kredi alabilecekler. Bankalar tarafından yeni yapılan kampanyayla bankalarda hesabı olan müşteriler yararlanabilecekler. Bankalar ortak olarak bir biçimde verilen kararın ardından kendi hesapları olan müşterilere Ziraat bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından kredi verilecek.  Bunun için yurttaşların bankalara da gitme zorunlulukları olmayacak. ATM veya internet bankacılığı ile anlık müracaatlar yapılabilecek.

Şartlar belli oldu…

Korona virüs salgın süreçleri içerisinde özel kredi fırsatları için kamu bankaları destek oluyor. Kamu bankalarının başında gelen Ziraat bankası, Vakıfbank ve Halkbank yurttaşlara 20 000 TL kredi verecek. Hem 3 ay ertelemeli olması hem de 36 ay vade ile olması insanların yüzlerini güldürmeyi başarıyor. Gelir durumlarında sıkıntı olmayan yurttaşlar için cumartesi ve Pazar günleri ihtiyacı olma durumlarında da destekler verilecek.

Kişilerin gelir sıkıntısı olması, kredi sicillerinin temiz olması, kredi notlarının yüksek olması koşulları ile müracaatlar yapılarak kredi fırsatları verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.