1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. 10 Aralık 2021 BİM markette dev indirim bu fırsatı sakın kaçırmayın...
10 Aralık 2021 BİM markette dev indirim bu fırsatı sakın kaçırmayın...

10 Aralık 2021 BİM markette dev indirim bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Zincir marketlerin indirim günlerini takip eden bir çok alışveriş tutkunu, bu hafta BİM'de bu hafta neler var, 10 Aralık Cuma hangi ürünler indirimde olacak gibi sorulara yanıt arıyor. Haftanın sonuna doğru yaklaşırken kurumun web sitesinde BİM aktüel kataloğu yayınlandı!

A+A-

Zincir marketlerin indirim günlerini takip eden bir çok alışveriş tutkunu, bu hafta BİM'de neler var, bu Cuma hangi ürünler indirimde olacak gibi sorulara yanıt arıyor. Haftanın sonuna doğru yaklaşırken kurumun web sitesinde BİM aktüel kataloğu yayınlandı!

Bu hafta tüm şubelerde çeşit çeşit ürünler şaşırtan indirimlerle satışa sunulacak. İşte 10 Aralık 2021 BİM aktüel ürünler listesi ile bu haftaki dev kampanya!

BİM 10 Aralık 2021 aktüel ürünler kataloğu cuma günü satışta. BİM'de bu hafta; Casio Fx-82ms Bilimsel Hesap Makinesi, Jabra 75T Elite Kulaklık, Wirelles Mouse, Dik Durabilen Süpürge gibi pek çok ürün indirimli fiyatlarla yer almakta. İşte, BİM kataloğu...

BİM aktüel ürünler listesi yayınlandı! Alışveriş tutkunlarının heyecan ile beklediği BİM aktüel kataloğu ile bu hafta satışa sunulacak indirimli ürünler belli oldu. Bu Cuma BİM şubelerinde çalışma masası, ofis sandalyesi, mini wireless klavye, ışıklı telefon standı, telefon ve tablet tutucu, yöresel lezzetler, bakım malzemeleri ve bir çok sürpriz ürün satışa sunulacak. İşte 10 Aralık 2021 BİM aktüel ürünler ve kampanya ürünleri!

İŞTE 10 ARALIK 2021 BİM AKTÜEL LİSTESİ

bim1.jpg

bim2.jpg

bim3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.