1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 7. sezon onayı alan EDHO'da başrol oyuncuları peş peşe veda kararı aldı!
7. sezon onayı alan EDHO'da başrol oyuncuları peş peşe veda kararı aldı!

7. sezon onayı alan EDHO'da başrol oyuncuları peş peşe veda kararı aldı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu sezon pek çok önemli isim senaryo gereği ölerek diziye veda etti.

A+A-

7. sezon onayı alan EDHO'da peş peşe vedalar! Dört ismin ardından bir ayrılık daha! Bakın kimler gelmiş geçmiş. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sezon finali öncesinde pek çok karakter senaryo gereği ölerek hikayeye veda etti. Geçen hafta Ali Sürmeli ve Ali İpin gibi usta isimler projeden ayrılmıştı. Yeni sezonuyla yine ATV ekranlarında izleyicisini ağırlayacak olan EDHO bu sezon 199. bölümüyle 6. sezon finalini yaparak yaz tatiline girdi. Pek çok ismin katıldığı diziye Tipi, Ceylan, Kimsesiz Doğan ve Haşmet gibi önemli karakterler hikayeye veda eden isimlerden oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son haftalarında Turgut Tunçalp (Haşmet Façalı), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan), Ali İpin (Rado), Hakkı Ergök (Savaş) ve Erdinç Gülener'in (Volkan) vedasının ardından Pelin Akil'in veda haberi izleyicileri şaşırttı.

EDHO YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezonuyla Eylül sonu ya da Ekim yine ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Sezon finali bölümünde Hızır Çakırbeyli'nin tutuklanması ve Alpaslan'ın firar etmesi sezon finalinde çok konuşulanlardan oldu.

Alpaslan'ın Doğan Baba'nın tebliğ ettiği şekilde fedailerin başına geçeceği tahmin ediliyor. Hızır Çakırbeyli bilindiği üzere ailenin reisliğini İlyas'a bıraktı ve herkes onun elini öperek biatlarını bildirdi.

BİR VEDA DAHA

Ünlü oyuncu Pelin Akil Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicilerini üzecek haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Akil binlerce beğeni alan paylaşımına, "Tüm Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicisi ve Bahar severleri kocaman öpüyorum. Her veda yeni bir başlangıç..." notunu ekledi.

EDHO'YA BAKIN KİMLER VEDA ETTİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Rıdvan karakteriyle katılan usta oyuncu Ali İpin ve Kimsesiz Doğan karakterine hayat veren Ali Sürmeli diziye sezon finalinden önceki bölüm veda etmişti.

YENİ SEZON MÜJDESİ

Geçtiğimiz haftalarda EDHO'nun yeni sezonda da olacağı haberi Yönetmen Onur Tan'dan gelmişti.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer'in başrollerinde yer aldığı dizinin yönetmeni Onur Tan ile birlikte Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba bir ödül törenine katıldı.

"EKİP BAŞARISI"

Dizinin başladığından bu yana çok fazla ödül kazandığını hatırlatan Oktay Kaynarca, "Bu bir ekip başarısı. Buradaki ödülü biz sadece kendi başarımızdan dolayı aldığımızı düşünmüyorum.

Çaycısından, yapımcısına kadar herkes bu ödülün bence sahibi. Herkesin katkısı var. Onlar adına alacağız" diye konuştu.

Oyuncuların diziden ayrılması ve yeni isimlerin katılması yönünde sürekli bir dönüşüm olduğuna vurgu yapan yönetmeni, "7. yıla giriyoruz.

Çok uzun bir süre insan hayatında. Hem yeni oyuncular dahil oluyor hem yeni bebeklerimiz oluyor, kaybettiklerimiz oluyor. Uzun bir yola aile olarak çıktık. Bizim için başarı ve istikrar… İstikrarla devam etmek niyetindeyiz" açıklamasını yaptı.

6. SEZON SONA ERDİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 6. sezonuyla 15 Haziran Salı akşamı kısa süreliğine ekranlara veda etti.

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ...

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi EDHO'da veda sahneleriyle ekran başına kilitlediler!

Bir hayli kabarık olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılan oyuncular listesinde bakın kimler var...

8 Eylül 2015 tarihinden beri yayında olan dizinin ana kadrosuna adını yazdırıp, ayrılan oyuncu sayısı oldukça fazla. İşte diziye damgasını vuran isimlerin katıldığı ve ayrıldığı bölümler

BAKIN EDHO'DAN KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ

CEYLAN

HAŞMET FAÇALI

HURŞİT

DİDEM FAÇALI

CİHAN

HAYRİYE ANA

CEYLAN

ÜNAL BEY

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum